Lliurament de medalles a les campiones del Salou Club Esportiu

En una de les sales més distingides de l’Ajuntament de Salou – la Jaume I -, s’ha respirat avui un ambient de celebració especial. L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor d’Esports, Yeray Moreno, han lliurat medalles de reconeixement a diferents atletes del Salou Club Esportiu.

Durant la recepció, que ha comptat amb la presència de la presidenta del club, Patricia Lorenzo, i l’entrenadora Nadia Moreno, l’alcalde ha lloat les esportistes per la seva dedicació, esforç i exemplaritat en el món de l’esport. A més de felicitar-les, també les ha instat a continuar amb els seus estudis i a «mantenir les bones notes».

En aquesta ocasió, les esportistes de les categories PreBenjamí B (Campiones provincials i campiones comarcals), Trío Benjamí (Campiones comarcals), Benjamí A (Segones classificades al Campionat de Catalunya), Benjamí B (Campiones comarcals), Aleví A (Campiones comarcals) i Infantil A (Campiones provincials i segones al Campionat de Catalunya) han rebut medalles en reconeixement de la seva trajectòria i esforç.

A més, s’ha distingit a Paula Tomàs, campiona provincial i de Catalunya, a Jana Martí (Campiona comarcal), a Lucía Muñoz (Campiona comarcal), Aroa Blanca (Campiona comarcal) i Francisca Matute (Campiona comarcal). En concloure l’acte, s’ha immortalitzat el moment amb una fotografia de grup.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *