Riudoms renova l’acord l’acord amb l’Associació de l’Alzheimer de Reus i Baix Camp

L’Ajuntament de Riudoms i l’Associació d’Alzheimer i altres transtorns neurocognitius Reus i Baix Camp signen l’acord de col·laboració ‘Projecte Baix Camp’, amb l’objectiu de donar suport a les persones amb Alzheimer i als seus familiars. S’havia detectat que moltes persones de la comarca tenien dificultats per desplaçar-se a Reus, on hi ha el Servei d’informació, orientació i assessorament de l’associació. L’acord ja s’havia signat quatre enrere, però una vegada finalitzada la vigència d’aquest primer conveni, les dues parts han decidit la seva renovació.

L’acord, que té un període de vigència de 4 anys, estableix que l’Associació de l’Alzheimer oferirà a Riudoms, i de manera gratuïta, el Servei d’informació, orientació i assessorament, sempre i quan hi hagi un mínim de dues famílies que el necessitin i no puguin anar a Reus. Per aquest motiu, l’associació desplaçarà un tècnic a Riudoms. De totes maneres, si només hi hagués una família interessada, es valorarà la possibilitat d’oferir el Servei de manera telemàtica. Per altra banda, l’Ajuntament oferirà un espai adequat per dur a terme l’activitat. Les famílies que vulguin ser ateses per l’Associació, s’han de posar en contacte amb el Centre d’Assistència Primària de Riudoms.

Així mateix, aquest 21 de setembre, dia mundial de l’Alzheimer, l’Ajuntament de Riudoms ha penjat un llaç verd a la façana de la Casa de la Vila, en mostra de solidaritat amb les persones afectades per la malaltia i les seves famílies.

Font: Ajuntament de Riudoms

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *