Subvenció de la Diputació de Tarragona per la celebració de les Activitats culturals singulars 2023.

La cultura és un element fonamental que enriqueix la vida de qualsevol comunitat i enforteix els llaços entre les persones. Això ho té ben present la Diputació de Tarragona, que, amb l’objectiu de promoure i impulsar les activitats culturals singulars, ha atorgat una generosa subvenció a l’Ajuntament de Blancafort. Aquesta subvenció, que ascendeix a 19.758,94 euros, ha estat concedida amb motiu de la celebració del 3r Festival de Músiques del món, el 3r Cap de Setmana Lila i la 2a Festa del Vi de Vermut, tres esdeveniments que han estat acollits amb entusiasme i expectació pels habitants d’aquesta localitat catalana.

La notícia de la subvenció va ser anunciada per la Diputació de Tarragona després de l’acord de la Junta de Govern en data 20 de juny de 2023. Aquest acord reflecteix el compromís de les autoritats provincials amb la cultura i l’art com a mitjà per fomentar la diversitat i la cohesió social. A través d’aquest tipus d’iniciatives, es busca posar en valor les tradicions locals, promoure el coneixement de les cultures de tot el món i oferir una oportunitat única per a la ciutadania de gaudir d’experiències culturals úniques.

El 3r Festival de Músiques del món, que forma part dels esdeveniments subvencionats, és un esdeveniment que ha anat guanyant renom any rere any. Aquest festival reuneix músics i artistes de diferents racons del planeta, oferint als assistents la oportunitat de viatjar musicalment sense sortir de Blancafort. És una celebració de la diversitat i l’harmonia que només la música pot proporcionar.

D’altra banda, el 3r Cap de Setmana Lila és una mostra de suport a la comunitat LGTBI, una ocasió per a la reflexió i la celebració de la diversitat sexual i de gènere. Aquesta iniciativa contribueix a conscienciar sobre els drets i les lluites d’aquest col·lectiu, mentre ofereix una plataforma per als artistes i activistes locals que busquen expressar-se.

Finalment, la 2a Festa del Vi de Vermut és una celebració que posa en valor la tradició vinícola de la regió. Aquesta festa no només permet als residents i visitants degustar vins de qualitat, sinó que també fomenta la interacció i el diàleg entre la comunitat.

Aquesta generosa subvenció proporcionarà un suport financer fonamental per a la realització d’aquestes activitats, assegurant que puguin dur-se a terme amb èxit i que la comunitat de Blancafort pugui gaudir d’una estiu ric en cultura i diversió. La Diputació de Tarragona demostra, amb aquesta iniciativa, el seu compromís amb la promoció de la cultura, l’art i la diversitat, que són fonamentals per a la cohesió i el benestar de la societat.

Aquestes activitats culturals singulars no només enriqueixen la vida cultural de Blancafort, sinó que també serveixen com a exemple inspirador per a altres comunitats que busquen promoure l’art, la diversitat i la inclusió com a part fonamental del seu teixit social i cultural. Amb la subvenció de la Diputació de Tarragona, Blancafort es consolida com un referent en la promoció de l’art i la cultura, i és un exemple d’una comunitat que valora i abraça la seva riquesa cultural.

Font: Ajuntament de Blancafort

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *