Subvenció de la Diputació de Tarragona per una actuació inclosa a l’eCatàleg

La Diputació de Tarragona ha anunciat recentment la concessió d’una subvenció per un import de 450,00 euros a l’Ajuntament de Blancafort. Aquesta subvenció es va destinar a finançar una destacada actuació que ja va tenir lloc el passat 26 d’agost de 2023 i que va ser duta a terme pel grup conegut com «Associació Pa-txaranga Cafè, copa i puro». Aquesta actuació es va incloure dins del marc d’una alegre cercavila que va oferir una experiència cultural única tant per als residents com per als visitants de Blancafort.

La subvenció, atorgada amb l’objectiu de fomentar i promoure la cultura i les arts a la regió, va representar un important suport per a l’Associació Pa-txaranga Cafè, copa i puro, i va permetre que l’actuació esdevingués una realitat per al públic. La participació en aquest tipus d’esdeveniments culturals enriqueix la vida comunitària i promou el talent local i les manifestacions artístiques.

L’Ajuntament de Blancafort, agrait per aquesta subvenció de la Diputació de Tarragona, va mostrar el seu compromís amb la promoció de la cultura i les arts a la regió. Aquest tipus de suport és fonamental per continuar enfortint la identitat cultural de Blancafort i oferir una àmplia gamma d’opcions d’entreteniment i enriquiment cultural per als seus habitants i els visitants que acudeixen al municipi.

L’eCatàleg de la Diputació de Tarragona és una eina valuosa que ajuda a donar visibilitat a les actuacions culturals i artístiques de la província i promou la seva diversitat. Amb aquesta subvenció, l’Associació Pa-txaranga Cafè, copa i puro, va poder arribar a un públic més ampli i va contribuir al dinamisme cultural de la regió.

En resum, la subvenció concedida per la Diputació de Tarragona a l’Ajuntament de Blancafort per a l’actuació de l’Associació Pa-txaranga Cafè, copa i puro, va ser un pas positiu en la promoció i el suport a les arts i la cultura a la província de Tarragona. Malgrat que les actuacions ja han tingut lloc, aquesta notícia recorda la importància de les iniciatives culturals locals i de la col·laboració entre les institucions per enriquir la vida cultural de la comunitat.

Font: Ajuntament de Blancafort

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *