Xerrada informativa sobre mobilitat internacional per a joves

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp ha organitzat una xerrada informativa sobre els projectes de mobilitat internacional que ofereix l’entitat Open Europe.

S’adreça a persones joves d’entre 14 i 30 anys i, a banda, de l’exposició dels diferents projectes es podran resoldre els dubtes de les persones assistents.

Aquests projectes de mobilitat internacional cobreixen part de les despeses i tenen per objectiu conscienciar sobre la ciutadania europea entre les persones més joves i construir una societat europea integrada.

La xerrada serà dimarts 3 d’octubre, a dos quarts de 7 de la tarda (18.30h), a la Sala Polivalent de Castellvell del Camp (sota l’Ajuntament del municipi).

Per assistir a la xerrada s’ha de fer inscripció prèvia mitjançant el formulari en línia que es pot trobar en aquest enllaç

Per altra banda, l’àrea de Joventut del Consell Comarcal també fa difusió de dos projectes d’experiència internacional en l’entorn rural, concretament a Romania. En aquest cas, s’adreça a persones joves majors de 18 anys i també cobreix part de les despeses.

Una experiència és del 16 d’octubre al 6 de novembre de 2023 i s’anomena “Green Change makers-YE”, mentre l’altra tindrà lloc del 20 al 28 de novembre de 2023 i s’anomena “Solution focus in Youthwork-TC”.

Les persones interessades en aquest intercanvi han d’emplenar el formulari en línia que es troba en aquest enllaç

Font: Consell Comarcal del Baix Camp

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *