La Fira del disc arriba a la sisena edició

Punt de trobada dels amants de la música en vinil, el diumenge 1 d’octubre torna la Fira del disc a Amposta. En aquesta sisena edició, 11 botigues provinents de Tortosa, Lleida, Girona, València, Saragossa i França ompliran el Casal de vinils de diferents gustos i estils. «El fet de ser l’única Fira del disc que se celebra en tot el territori i la manca de botigues, fa que siguin molts els usuaris que s’apropen a remenar entre els milers d’articles», afirmaven des de Recol·lectors de vinils, organitzadors de l’esdeveniment. S’espera que durant les 10 hores de Fira passin més de 400 persones i s’arribi a un volum de vendes superior als 8.000 euros.

La música en directe també serà una part molt important de la trobada, és per això que hi haurà diferents punxades de discs i un concert en viu. Tal com diuen els organitzadors, la música en viu serveix per crear sinergies entre associacions i entitats: «Ens serveix per a fer xarxa en altres agents socioculturals del territori. Invitem a representants d’entitats com les Jornades Musicals de la Ermita d’Ulldecona, la discogràfica MADMUA, l’associació Vinaròs Tropical o Modernistes del Sénia, entre altres». Les punxades es realitzaran al pati exterior del Casal i tindran lloc de les 11 h fins a les 13 h i de les 17 h fins a les 20 h. El concert d’aquest any serà a càrrec del cantautor Sergi Estella a l’interior del pati del Casal a les 13 h.

A més a més, l’entitat Recol·lectors de vinils estrena temporada amb concerts en viu durant els mesos d’octubre, novembre i desembre i gener, febrer i març de 2024. El proper 1 d’octubre, a les 13h, es presentarà la temporada de tardor hivern d’aquests concerts.

Font: Ajuntament d’Amposta

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *