Oferta de Treball: Auxiliar Administratiu/va Vídeo Ascó Televisió

L’Ajuntament d’Ascó ha publicat recentment una oferta de treball per al càrrec d’Auxiliar Administratiu/va dins del departament de Vídeo Ascó Televisió. Aquesta oportunitat laboral ofereix als residents de la zona una oportunitat única de treballar en el camp de la televisió local i contribuir al funcionament d’un mitjà de comunicació important per a la comunitat.

Detalls de l’Oferta

La oferta va ser publicada oficialment el 22 de setembre de 2023, i està destinada a un sol candidat o candidata. El càrrec correspon a la categoria C2, i l’organisme que contracta és l’Ajuntament d’Ascó a través del departament de Vídeo Ascó Televisió.

Els terminis per a la presentació de sol·licituds es van establir a partir del 23 de setembre de 2023, i els interessats tenen temps fins al 23 d’octubre de 2023 per presentar les seves candidatures. La informació detallada sobre l’oferta de treball es pot consultar al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT), que va publicar la convocatòria el mateix dia de la seva difusió, el 22 de setembre de 2023.

Requisits i Responsabilitats

Els candidats que vulguin optar a aquesta posició han de reunir els requisits establerts per l’Ajuntament d’Ascó i ser conscients de les seves responsabilitats com a Auxiliar Administratiu/va al departament de Vídeo Ascó Televisió.

Encara que no es proporcionen detalls específics sobre els requisits i responsabilitats en la informació de l’oferta, es pot esperar que els candidats seleccionats assumeixin tasques administratives essencials, que podrien incloure la gestió de documents, l’atenció al públic, la col·laboració en la coordinació d’activitats i projectes del departament, i altres funcions relacionades amb l’administració.

Com Presentar una Sol·licitud

Per aquells interessats a aspirar a aquesta oportunitat laboral, és essencial conèixer el procediment de presentació de sol·licituds i complir amb els terminis establerts. Les sol·licituds es poden presentar a l’Ajuntament d’Ascó, seguint les instruccions que es proporcionen en el BOPT. Es recomana als candidats llegir detingudament la convocatòria i assegurar-se de proporcionar tota la documentació necessària dins del termini establert.

Conclusió

L’oferta de treball d’Auxiliar Administratiu/va al departament de Vídeo Ascó Televisió representa una oportunitat única per als residents de la zona d’Ascó de formar part de l’equip que impulsa la televisió local. Aquesta oferta, publicada pel Ajuntament d’Ascó, obre les portes a una carrera en el camp de la televisió i l’administració, i anima a tots els interessats a presentar les seves sol·licituds abans de la data límit del 23 d’octubre de 2023. Consulteu el BOPT per obtenir tots els detalls i requisits específics relacionats amb la sol·licitud.

Font: Ajuntament d’Ascó

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *