Torna ‘Benvinguts a Pagès’, la jornada per reivindicar el sector agroalimentari al Baix Ebre

Un any més el Consell Comarcal del Baix Ebre participa en les jornades de Benvinguts a Pagès, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya per tal de donar a conèixer la feina de la pagesia catalana a tota la ciutadania.

Aquest any 2023 tindrà lloc el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre i on un total de 20 empreses de la comarca hi formaran part. Aquest passat dijous 21 de setembre, bona part d’aquestes han participat en la trobada al Consell on han pogut recollir el material que durant el pròxim cap de setmana repartiran als seus visitants.

Allà han pogut parlar amb el president del Consell Comarcal, Antoni Gilabert, i traslladar algunes de les preocupacions que els afecta com a sector turístic del territori. “Aquestes jornades crec que són molt positives per traslladar la gran feina que es fa dia a dia des del sector agroalimentari, ben present i arrelat a la nostra comarca”, ha comentat el mateix president.

Aquesta iniciativa de la Generalitat s’ha convertit en una acció de promoció a la comercialització dels productes i de suport a les explotacions agroalimentàries i pesqueres participants dirigida a la ciutadania en general però, sobretot, al públic familiar, sènior, foodie i jove.

Pel que fa a les empreses que es podran visitar durant aquest cap de setmana, trobem quatre explotacions que es podran visitar durant el cap de setmana són Ecomingo de Roquetes, Molí d’oli d’oliva Rafeló al Perelló, el Molí rústica Faiges a Tortosa i Sidialda Natura al Perelló. Quant a les activitats complementàries que s’han sumat a la iniciativa Kensho Shake (l’Ampolla); un tast de vermut a la Botiga de l’Ebre (Deltebre); una passejada en bicicleta elèctrica pels arrossars del Delta amb Deltacleta (Deltebre), la visita al centre d’interpretació de l’arròs La Torra (Camarles) i Coneix el món de les abelles amb Mel Muria (El Perelló)

Els allotjaments adherits a la festa són Ca les Barberes (Paüls); Casa Josep (Camarles); Casa la Tora (Deltebre); Caseta Morritos (Deltebre); Delta Hotel (Deltebre); La Remulla (Paüls) i Mas de Fangaro (Benifallet). A més del restaurants Rull de Deltebre, lo Goleró i la Barraca de l’Ampolla i Mas d’en Curto del Perelló.

Per tal de visitar les explotacions, de forma gratuïta, cal reservar prèviament l’entrada al web www.benvingutsapages.cat.

Font: Consell Comarcal del Baix Ebre

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *