Amposta centra el Dia Mundial del Turisme en la natura i el patrimoni

Amb motiu del Dia Mundial del Turisme, Amposta celebra un cap de setmana replet d’activitats per descobrir el patrimoni històric i natural. Des de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament s’han preparat activitats per a tots els públics, del 28 i 29 de setembre i l’1 d’octubre.

Durant el cap de setmana es podrà gaudir d’una demostració de cuina amb l’arròs en l’alta cuina de la mà de Neus Faiges, divendres a la tarda; una ruta guiada per l’Amposta desconeguda, dissabte al matí; o la tradicional Festa de la Sega de l’Arròs, que diumenge arriba a la 33a edició. Paral·lelament, el Museu de la Casa de Fusta, el Centre d’Interpretació de les Barraques del Delta (Sant Jaume d’Enveja) o l’Ecomuseu (Deltebre) oferiran jornades de portes obertes en diferents horaris, així com es faran visites a MónNatura Delta, a la llacuna de la Tancada. Descobreix totes les activitats, bona part gratuïtes però amb inscripció prèvia, a la pàgina web de Turisme Amposta o al 977703453.

El Cap de Setmana del Turisme es duu a terme amb la col·laboració del parc natural del Delta de l’Ebre, Museu de les Terres de l’Ebre, Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, Món Natura i Restaurant l’Estany- Casa de Fusta.

Dia Mundial del Turisme
Tot plegat arrencarà dimecres, 27 de setembre, amb una jornada de formació per a professionals del sector pel Dia Mundial del Turisme. La jornada «Història i Patrimoni de les Terres de l’Ebre: Cal saber d’on venim per explicar qui som» és organitzada pel Museu de les Terres de l’Ebre, el parc natural Delta de l’Ebre i l’àrea de Turisme de l’Ajuntament d’Amposta i és una cita imprescindible per als professionals que treballen a la zona. El programa consta de diverses ponències que busquen oferir tota la informació de la història de la ciutat d’Amposta i les Terres de l’Ebre. L’activitat és gratuïta i es durà a terme de 9.30 a 14 hores. Les places són limitades i cal inscripció prèvia.

Font: Ajuntament d’Amposta

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *