La Passejada nocturna i constel·lacions un èxit de públic

El passat dissabte 23 de setembre es va realitzar la vuitena activitat d’enguany del calendari de #Safrània365 que organitza l’Ajuntament de Montblanc a través de l’Oficina de Turisme.

La Passejada nocturna i constel·lacions estava programada inicialment el 2 de setembre, però va ploure i es va haver d’ajornar. Finalment es va reprogramar i una vegada més es van exhaurir les places disponibles.

Entre les vinyes del Mas de la Sabatera, a mig camí entre Montblanc i Prenafeta, el divulgador astrònom Alexandre Bonanit va explicar les espècies nocturnes que habiten a l’entorn de Montblanc i va fer una introducció a l’astronomia aprofitant la foscor. El recorregut naturalista nocturn, amb un cel sense núvol, va permetre observar els tipus d’estrelles i les constel·lacions, lligant-los amb mitologia, contes i llegendes.

Durant el darrer trimestre de l’any hi ha programades cinc activitats del calendari de #Safrània365: el taller De l’olivera al setrill amb l’Aresta i celler Mas Foraster, el 28 d’octubre; la Collita de safrà i el taller d’esbrinament de flors amb Aromis, i el Tast de vins amb la Conca 5.1, el 4 de novembre; el Tast de pedra seca amb Manel Martínez i Fet a la Conca, el 25 de novembre; i el Maridatge de cava i torró amb celler Carles Andreu i pastisseria Viñas, el 2 de desembre.

L’Oficina de Turisme de Montblanc informarà puntualment en el moment que es puguin adquirir les entrades anticipades a través de www.safrania365.cat.

Font: Ajuntament de Montblanc

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *