La Policia Local treballa en la renovació de l’autorització del sistema de viodeovigilància

La Policia Local de Constantí està treballant en els tràmits necessaris per a la renovació de l’autorització, un any més, del sistema de càmeres de videovigilància a diverses zones del nucli urbà del municipi. L’any 2020 es van instal·lar càmeres de videovigilància a tres zones del nucli urbà, concretament al carrer Major, carrer dels Horts cruïlla amb Jaume I i carrer Barcelona. En total són 7 càmeres de repartides en aquestes tres zones del municipi, integrades amb la infraestructura informàtica corporativa de l’Ajuntament, que connecta a través de fibra òptica diversos edificis municipals: Ajuntament, Policia Local, Ràdio i Pavelló poliesportiu. Preparades per la gravació d’imatges les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, el seguiment es fa des de la sala de control de les dependències policials i amb estricte compliment de les mesures establertes per llei.

Aquest sistema ha esdevingut una eina necessària, idònia i proporcional per prevenir i investigar fets delictius , que han facilitat la identificació i la resolució de conductes il·lícites de caire penal.

D’altra banda, des de la Policia Local s’està estudiant la instal·lació de càmeres de videovigilància a noves zones del municipi, amb l’objectiu d’incrementar la sensació de seguretat ciutadana i vial de la població, contribuint a millorar la resposta policial i complementant el servei de proximitat de la Policia Local.

Font: Ajuntament de Constantí

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *