La Unió Rugby Sud i el Club SEL Vilanova han anunciat una col·laboració que promet agitar les aigües de la Lliga Catalana S14, que comença aquest cap de setmana

Aquest acord inèdit entre dos clubs de rugbi locals ha generat un gran entusiasme a la comunitat rugbística i als seus seguidors, ja que es preveu que aportarà múltiples avantatges tant per als jugadors com per als aficionats.

Sota la denominació «URS & SEL,» aquest nou equip fusionat es prepara per conquerir els camps de la Lliga Catalana S14. Aquesta unió no només implica la combinació de forces i talents, sinó que també simbolitza un fort suport a la idea de «Cap Jugador Sense Equip» a la regió.

El primer gran desafiament per a URS & SEL serà el proper 1 d’octubre, quan s’enfrontaran al FENIX B en la primera jornada de la temporada. Aquest partit serà una prova de foc per a aquesta nova aliança i una oportunitat per demostrar la seva determinació i habilitats en el camp.

La col·laboració entre la Unió Rugby Sud i el Club SEL Vilanova té l’objectiu de fomentar el creixement esportiu dels jugadors locals i promoure el rugbi com a esport accessible i inclusiu. Aquesta iniciativa no només beneficia els jugadors i els seus desenvolupaments individuals, sinó que també consolida els lligams comunitaris a través del rugbi.

A més, aquesta aliança també ha generat expectació entre els aficionats al rugbi a Salou, Reus, Amposta, Calafell, Vilanova i altres regions properes. La possibilitat de veure una formació conjunta d’aquest calibre ha atret l’atenció dels amants del rugbi a tota la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

L’entusiasme que envolta aquesta col·laboració reflecteix l’esperit de solidaritat i cooperació que defineix el rugbi com a esport. URS & SEL ja s’ha convertit en un referent per a les futures generacions d’atletes i és un exemple del poder del treball en equip i la passió esportiva.

Amb el suport dels seus seguidors i la determinació dels jugadors, URS & SEL està decidit a fer història en la Lliga Catalana S14 i aportar una nova dimensió al rugbi a la regió. Amb la temporada que s’acosta ràpidament, tots els ulls estaran posats en aquest equip fusionat mentre es disposen a deixar la seva empremta en el món del rugbi a Catalunya.

Font: Salou Academy Rugby Club

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *