Ordenança municipal per al desplegament de xarxes d’accés de serveis de telecomunicacions de nova generació en format universal.

1-. Propòsit

a) Antecedents i Context

La població d’Ascó és un municipi de la Ribera d’Ebre dins de la província de Tarragona. Aquesta té una població de 1.601 habitants ( 2022 ). El seu terme municipal té una superfície de 73,63 km2 i la població te uns 613 habitatges ocupats i uns 270 sense habitar. Això fa que hi hagi un total de 944 habitatges a la població entre urbans i rurals.

Aquesta està situada a 73,33km de Tarragona, a 65,5km de Lleida, 62km de Tortosa, 173km de Zaragoza i a 167km de Barcelona. Això fa que estigui situada en una ubicació no molt afavorida per a l’evolució de les empreses.

La carretera C-12 (Eix Occidental o Eix de l’Ebre) i C-12B són les carreteres que uneixen Ascó amb les capitals mes importants mentre que la línia ferroviària número 34/36 de recorreguts de mitja distància, uneix aquesta població amb la resta amb una freqüència de 4 trens diaris ( 2 + 2 ).

(…)

Descàrrega de l’ordenança Municipal per al desplegament de xarxes d’accés de serveis de telecomunicacions de nova generació en format universal

Font: Ajuntament d’Ascó

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *