Primera ressembra 23-24

Primera ressembra 23-24

La gespa del Nou Estadi Costa Daurada es prepara per l’hivern

El Gimnàstic de Tarragona ha iniciat la ressembra de la gespa del Nou Estadi Costa Daurada programada per aquest tram final de setembre per a adaptar-la a la climatologia pròpia de la tardor i l’hivern.

Després del partit jugat davant el CE Sabadell, RoyalVerd, l’empresa encarregada del manteniment dels camps de futbol grana, ha rascat tot el terreny de joc i avui mateix s’ha ressembrat la gespa varietat Ray-grass. Per afavorir el creixement de la nova gespa, els operaris de RoyalVerd han afegit una capa d’arena que mantindrà la humitat sobre el terreny de joc. Està previst que el terreny de joc estigui totalment disponible pel duel del 7 d’octubre, a les 16 h, davant la SD Ponferradina.

La setmana passada, es van aplicar els mateixos treballs sobre el camp annex i per aquest motiu l’activitat física del primer equip es desenvolupa a les instal·lacions del Futbol Salou S.C.

La nova gespa Ray-grass ens acompanyarà fins al mes de maig, quan tornarà a ressorgir la gespa Bermuda, la corresponent al període maig-octubre del 2024.

Font: Gimnàstic de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *