Prop de 80 joves golfistes retreuen homenatge a Juan Carlos Campillo.

Ha tornat a passar. Per segon any consecutiu, ha estat un dels tornejos més emotius que es recorden al Club. Prop de 80 joves golfistes han volgut retre homenatge, amb la seva presència i joc, a Juan Carlos Campillo, un exemple de superació i amor pel golf.

D’això va la Júnior & Baby Cup Trofeu J. C. Campillo, una prova que porta el nom de l’antic delegat juvenil del Golf Costa Daurada.

Campillo es desviu en l’organització d’una jornada en la qual una part de la recaptació es destina a l’associació golfconparkinson.

La prova, puntuabl per al Circuit Júnior & Baby Cup, ha acabat amb una gran festa de comiat a la terrassa del Club i amb l’entrega de premis i sorteig de regals per a tots els participants.

En la categoria benjamí s’han imposat Tito Serra en scratch i Aleix Torrents com a millor hàndicap del dia. En aleví, el premi ha estat per a Álvaro de Castro i Celia Moreno, com a millor scratch i hàndicap respectivament.

En categoria infantil s’ha imposat Martí Luja, primer classificat scratch i Ricard Lostaló, com a millor hàndicap. En cadet, Juan de Castro ha liderat la classificació scratch i Adrián López la de hàndicap. La darrera categoria del dia ha tingut com a guanyador a Ricard Álvarez, com a millor jugador júnior del torneig.

Font: Golf Costa Daurada

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *