Segur de Calafell celebra la festa major de Sant Miquel del 28 de setembre a l’1 d’octubre

El col·lectiu festiu Esgangalats protagonitzarà el pregó, amb un reconeixement al veí Jesús Pérez

El nucli de Segur de Calafell celebrarà la festa major de Sant Miquel del 28 de setembre a l’1 d’octubre. El programa inclou 24 activitats, en diferents escenaris, com la plaça Pau Casals, el Port, el Passeig Marítim o l’ermita de Sant Miquel.

El col·lectiu festiu Esgangalats protagonitzarà el pregó, que tindrà lloc el dia 28, a les 22 hores, a la plaça Pau Casals. Els Esgangalats s’han fet càrrec del pregó en les festes majors anteriors d’aquest estiu, amb unes intervencions molt corals que han aprofitat per reconèixer alguna persona o col·lectiu. En aquest cas, el reconeixement serà per al veí de Segur Jesús Pérez. vinculat als Esgangalats i també al grup festiu Els Peterols.

La tinent d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament, Mònica Trepat, explica: “Aquest estiu les festes majors han tornat a ser el que han estat sempre, només amb la interrupció que va representar la pandèmia”. Trepat afegeix: “Aquest estiu, i en total plenitud, han tornar a ser el punt de trobada social i ciutadana més important i multitudinari del municipi, i aquest Sant Miquel, a Segur, no serà diferent”

En aquest sentit, la regidora recorda: “Tothom, Ajuntament, entitats culturals i col·lectius festius, han posat el millor de la seva part perquè les celebracions siguin un èxit”.

El programa complet, amb tots els detalls dels actes, pot consultar-se a l’agenda del web municipal. Aprofitem per recomanar la ciutadania que es mantingui informada mitjançant els canals de comunicació de l’Ajuntament per estar al dia de qualsevol canvi que pogués produir-se en el programa, per raons meteorològiques, organitzatives o d’altra mena.

Font: Ajuntament de Calafell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *