Setena Copa del Rei per a Albert Hermoso

El passat cap de setmana, les instal·lacions de Finca la Devesa van ser l’escenari d’un emocionant CCN corresponent a la Copa de S. M. El Rei, que també va atorgar punts crucials per a la Lliga *LINCCE.

La competició va arrencar amb la prova de Doma a la primera jornada, on Eduardo Via Dufresne va destacar amb una prova espectacular amb Maribera Pomes, prenent el lideratge. Després d’ells, Mario Nicolás amb Eros D’Incoville es van classificar en segona posició i Albert Hermoso amb Keenabout Wonderland van ocupar el tercer lloc, seguits de prop per Pantera Pomes en la quarta posició.

No obstant això, el panorama va canviar radicalment l’endemà durant el Cross Country. Albert va brillar amb tots dos cavalls, mentre que Eduardo es va enfrontar algunes dificultats i Mario Nicolás va ser eliminat.

Finalment, a la prova de salt, Albert Hermoso es va alçar amb el primer lloc al costat de Keenabout Wonderland, assegurant també la segona posició amb Pantera Pomes. Per part seva, Eduardo Via Dufresne va aconseguir la tercera posició, mantenint un sòlid avantatge de 15 punts sobre el següent competidor en la classificació.

De manera paral·lela,  al CCN100, les nostra amazona, Martina Ortiz, va aconseguir finalitzar en segona posició amb Unique Dawson.

Font: Federació Catalana d’Hípica

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *