Alex Flores i Joan Moreno Triomfen al Campionat de Catalunya de Grans Peixos-Carpfishing Alt Nivell

El món de la pesca esportiva viu un moment d’èxit i emoció a Catalunya, amb la celebració de la final del Campionat de Catalunya de Grans Peixos-Carpfishing Alt Nivell els passats 16 i 17 de setembre. Aquesta competició de prestigi, que va tenir lloc a Monistrol de Montserrat, va culminar amb una impressionant victòria d’Alex Flores i Joan Moreno, membres destacats de la Societat de Pesca El Lucio de Flix.

Amb una impressionant captura de gairebé 45 quilos de carpes, Alex Flores i Joan Moreno van demostrar la seva habilitat i dedicació en aquest esport tan particular. Els dos pescadors van superar amb èxit totes les proves i reptes que la competició els va presentar, convertint-se en els indiscutibles campions del Campionat de Catalunya de Grans Peixos-Carpfishing Alt Nivell.

La Societat de Pesca El Lucio de Flix, que va tenir l’honor de ser l’amfitriona de la primera prova classificatòria i la primera prova final del campionat d’enguany, ha estat un element clau en el desenvolupament i l’èxit d’aquesta competició. Amb la seva experiència i compromís amb la pesca esportiva, la societat ha contribuït a elevar el nivell del campionat i a consolidar-lo com un dels esdeveniments més destacats en el calendari dels amants de la pesca.

El president de la Societat de Pesca El Lucio de Flix, Alex Flores, ha expressat la seva satisfacció pel seu triomf i per haver aconseguit que el Campionat torni a la seva ciutat després de set anys. Aquesta victòria ha estat un somni fet realitat per a Flores, i la seva dedicació i passió per la pesca han estat recompensades amb aquest reconeixement. La seva determinació per portar la competició de tornada a Flix ha estat una fita significativa per a la comunitat de pescadors de la zona.

El Campionat de Catalunya de Grans Peixos-Carpfishing Alt Nivell no és només una prova de la destresa dels pescadors, sinó també un esdeveniment que promou la conservació i el respecte pel medi ambient. Els participants són convidats a seguir estricteament les regles i els límits establerts per preservar l’ecosistema aquàtic i assegurar que aquest esport continuï sent sostenible en el futur.

Aquesta competició ha estat tot un èxit per a Catalunya, reunint pescadors apassionats de tota la regió per competir en un entorn espectacular com Monistrol de Montserrat. La bellesa natural i la diversitat dels peixos en aquesta zona han estat un reclam per als participants, i la comunitat de pescadors espera amb interès la propera edició d’aquest campionat.

El Campionat de Catalunya de Grans Peixos-Carpfishing Alt Nivell no només demostra la destresa dels pescadors sinó també la seva dedicació i passió per aquest esport únic. Aquesta competició no seria possible sense la col·laboració de societats de pesca com El Lucio de Flix, que fan possible que aquest tipus de competicions prosperin i que els amants de la pesca tinguin l’oportunitat de mostrar les seves habilitats.

En resum, el Campionat de Catalunya de Grans Peixos-Carpfishing Alt Nivell va ser una celebració de la pesca esportiva en el seu més alt nivell, amb Alex Flores i Joan Moreno com a campions indiscutibles. La seva victòria no només és un reconeixement a la seva habilitat sinó també una prova de l’apassionant comunitat de pescadors que existeix a Catalunya i de la importància de preservar els nostres rius i llacs per a les futures generacions d’aficionats a la pesca. Estem ansiosos per veure què ens depara la propera edició d’aquest campionat i quines noves hazañas esportives s’aconseguiran.

Font: Ajuntament de Flix

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *