Bona Rebuda del Primer Cafè Digital a Alcover

Primer Cafè Digital a Alcover

L’Oficina Acelera Pyme Rural (OAP Rural) ha realitzat amb èxit la seva primera xerrada de Cafè Digital – Kit Digital a la sala de Plens de l’Ajuntament d’Alcover. Aquest esdeveniment va tenir lloc amb l’objectiu de promoure la transformació digital entre les petites i mitjanes empreses (PIMES), autònoms i emprenedors de la comarca de l’Alt Camp, situada a Tarragona.

Durant una hora, l’assessora tecnològica de la comarca de l’Alt Camp, Bet Janer, va oferir una detallada explicació del funcionament de l’Oficina Acelera Pyme Rural de Tarragona (OAP Tarragona). Aquesta xerrada va abordar les diferents fases que inclou l’assessorament i les nombroses opcions gratuïtes disponibles per a que les persones autònomes, emprenedores i PIMES de la comarca puguin beneficiar-se d’aquests ajuts, que es caracteritzen per ser 100% subvencionats.

L’interès del públic assistent va quedar palès a través de les nombroses consultes que van ser formulades a la ponent. Les principals inquietuds es van centrar en la possibilitat d’impulsar la transformació digital en àrees com la facturació electrònica, les xarxes socials i la creació de pàgines web, entre altres aspectes.

L’OAP Tarragona, amb l’èxit d’aquest primer esdeveniment, té previst continuar realitzant noves accions de sensibilització sobre tecnologies digitals. Això inclourà la presentació de casos d’èxit, informació sobre subvencions i altres recursos disponibles per als empresaris de la comarca. Aquestes iniciatives es duran a terme en diferents municipis de l’Alt Camp, amb l’objectiu de garantir que tota la informació necessària sobre aquests ajuts arribi a la població de manera accessible i pròxima.

L’Oficina Acelera Pyme Rural és una iniciativa posada en marxa per PIMEC, en col·laboració amb ARCA i subvencionada per Red.es. El seu principal objectiu és impulsar la transformació digital de les petites i mitjanes empreses, així com de les persones autònomes i emprenedores que es troben en entorns rurals de la província de Tarragona. A través de diverses actuacions com consultories especialitzades, seminaris, jornades i eines de diagnòstic digital, aquest programa ofereix recursos i assistència sense cost per a les empreses interessades. L’aspecte més destacable és que es tracta d’un programa d’ajuts que està 100% subvencionat, facilitant així l’accés a la transformació digital a un ampli ventall de participants.

En resum, el primer Cafè Digital a Alcover ha estat un èxit i ha aconseguit atraure l’atenció de la comunitat empresarial local. L’Oficina Acelera Pyme Rural continua compromesa en el seu propòsit de fomentar la transformació digital a la comarca de l’Alt Camp, oferint suport i recursos essencials per al creixement i la innovació de les empreses de la zona. Amb nous esdeveniments i iniciatives planejades, aquesta oficina es presenta com una aliada indispensable per a aquells que busquen abraçar el futur digital amb èxit.

Font: Consell Comarcal de l’Alt Camp

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *