Convocatòria de Ple Ordinari del 28 de setembre del 2023

L’agenda política de l’Ajuntament d’Alcanar es prepara per a un nou ple ordinari, convocat pel seu alcalde, Joan Roig, per a aquest dijous 28 de setembre del 2023. A les 12.00 hores, els membres de l’ajuntament es reuniran a la Sala de Plens per abordar una sèrie de temes rellevants que afecten la comunitat local.

Com fer un seguiment del Ple Municipal

Els ciutadans interessats a seguir les deliberacions del Ple Municipal podran fer-ho de diverses maneres. Una opció és sintonitzar Alcanar Ràdio a la freqüència 107.5 de l’FM a les 20.00 hores del mateix dijous, 28 de setembre. Alternativament, es pot accedir a la transmissió en línia a través del lloc web municipal alcanarradio.cat. Això permet als residents de la zona i als interessats externs estar al corrent dels debats i decisions que afectaran la seva comunitat.

Ordre del Dia

L’ordre del dia del Ple Ordinari del 28 de setembre inclou una sèrie de qüestions importants que seran discutides i, en molts casos, votades pels membres de l’ajuntament. Les qüestions a tractar són les següents:

Part Resolutiva

 1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior, amb data del 17 de juny de 2023.
 2. Aprovació de l’acta de la sessió anterior, amb data del 22 de juny de 2023.
 3. Aprovació de l’acta de la sessió anterior, amb data del 29 de juny de 2023.
 4. Aprovació de l’acta de la sessió anterior, amb data del 13 de juliol de 2023.
 5. Dació de compte del llistat de decrets d’Alcaldia corresponents al període del 2023-1240 al 2023-1564.
 6. Dació de compte al Ple, per part de la Regidoria d’Hisenda, del període mitjà de pagament del segon trimestre de l’exercici 2023.
 7. Dació de compte al Ple, per part de la Regidoria d’Hisenda, de l’estat d’execució del pressupost del segon trimestre de l’exercici 2023.
 8. Dació de compte al Ple, per part de la Regidoria d’Hisenda, de l’informe de morositat del segon trimestre de l’exercici 2023.
 9. Proposta de la Regidoria d’Economia i Hisenda d’aprovació, si escau, de la modificació de crèdit per la modalitat de suplement de crèdit amb càrrec al romanent de tresoreria.
 10. Proposta de la Regidoria d’Economia i Hisenda d’aprovació, si escau, del compte general de l’exercici 2022.
 11. Proposta de la Regidoria de Comunicació i Transparència d’aprovació, si escau, de l’ordenança reguladora de la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alcanar.

Mocions i Propostes

 1. Moció presentada per la CUP per a la implantació d’un control ètic de coloms al municipi.
 2. Moció presentada per Junts de suport a l’exconseller Miquel Buch i el sergent Lluís Escolà.
 3. Moció presentada per Junts per a la modificació de les bases dels ajuts destinats a les necessitats derivades de situacions d’emergència per protecció civil.

Activitat de Control

La secció B de l’ordre del dia està dedicada a l’activitat de control, que inclou les qüestions i temes que els membres de l’ajuntament desitgen discutir, aprofundir o supervisar.

Precs i Preguntes

Finalment, la part C de l’ordre del dia es dedica als precs i preguntes, que permeten als membres de l’ajuntament expressar les seves preocupacions i consultar sobre diversos temes que afecten la comunitat local.

El Ple Ordinari del 28 de setembre del 2023 promet ser una reunió crucial per abordar qüestions financeres, administratives i polítiques que tenen un impacte directe en la vida dels ciutadans d’Alcanar. L’audiència pública, així com les diverses maneres de seguir les deliberacions, garanteixen una major transparència i participació en els processos democràtics locals. La comunitat local està convidada a estar atenta a aquesta important reunió del consistori.

Font: Ajuntament d’Alcanar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *