Convocatòria del Ple Extraordinari del 28 de setembre de 2023 de l’Ajuntament de Camarles

Ple Extraordinari a Camarles

El proper 28 de setembre de 2023, a les 13:00 hores, està previst que tingui lloc un Ple Extraordinari que marcarà un moment clau per a la comunitat local. Aquesta sessió, convocada pel Ple de l’Ajuntament, tindrà lloc al Saló de Plens i estarà presidida pel Sr. Joan Curto Querol, amb la Sra. Teresa Roca Castell actuant com a Secretariària.

Una reunió decisiva per al futur del municipi

La convocatòria del Ple Extraordinari ha generat una gran expectació entre la població local, ja que es tractaran assumptes crucials que afectaran directament la vida i la dinàmica de la comunitat. Aquesta reunió serà l’oportunitat per abordar diverses qüestions importants que marcaran el futur del municipi.

Convocats de renom

La llista de participants en aquest Ple Extraordinari està integrada per membres destacats de la comunitat local. Entre els convocats, podem trobar la Sra. Maria Goreti Tortajada Bove, el Sr. Sergi Curto Bonet, el Sr. Martin Viudez Tomas, la Sra. Laia Bertomeu Gil, la Sra. Sandra Zaragoza Vallés, el Sr. Elies Bonet Cervera, la Sra. Bàrbara Curto Camisón, la Sra. Blanca Bertomeu Princep, el Sr. Josep Antoni Navarro Serra i la Sra. Yolanda Guillem Clua.

Ordre del dia

L’Ordre del dia d’aquest Ple Extraordinari consta de tres punts clau que seran sotmesos a debat i, en última instància, a votació:

1. Lectura i aprovació de l’acta anterior: Ple Extraordinari 21 de juliol de 2023 a les 13:00 h.

La primera qüestió que es tractarà en aquesta reunió serà la lectura i aprovació de l’acta anterior del Ple Extraordinari celebrat el passat 21 de juliol de 2023. Aquesta aprovació és crucial per garantir la continuïtat de les accions i decisions preses anteriorment.

2. Proposta d’aprovació de les Festes Locals 2024

Un dels punts més esperats de la jornada serà la discussió i votació de la proposta per a l’aprovació de les Festes Locals per a l’any 2024. Aquestes festes són un esdeveniment fonamental per a la vida social i cultural del municipi, i la seva selecció requereix una anàlisi detallada.

3. Proposta d’elecció del Jutge o Jutgessa de Pau titular del municipi

El tercer i últim punt de l’Ordre del dia serà la proposta d’elecció del Jutge o Jutgessa de Pau titular del municipi. Aquesta decisió tindrà un impacte significatiu en l’administració de la justícia local i la resolució de conflictes a la comunitat.

Un futur que es decideix en comú

Aquest Ple Extraordinari representa una oportunitat única per a la ciutadania de participar activament en la presa de decisions que afecten directament la seva vida quotidiana. L’acta anterior, les Festes Locals 2024 i la selecció del Jutge o Jutgessa de Pau seran els pilars sobre els quals es construirà el futur del municipi.

Els membres del Ple Extraordinari compten amb la confiança de la comunitat per prendre les millors decisions possibles en aquestes qüestions crítiques. La transparència i la responsabilitat en la gestió de la vida pública són valors fonamentals que guiaran les deliberacions d’aquesta important reunió.

Una crònica de la jornada

La sessió del 28 de setembre serà detalladament ressenyada per garantir que la ciutadania estigui informada sobre les decisions preses. Aquest Ple Extraordinari no només influirà en el present, sinó que també marcarà el rumb del futur del municipi, i tots els residents tenen un paper crucial a jugar en aquesta història en evolució.

En resum, el Ple Extraordinari del 28 de setembre de 2023 promet ser una jornada de gran rellevància per a la comunitat local. Les decisions preses en aquesta reunió tindran un impacte durador i establiran el camí a seguir pel municipi. La participació i l’interès de la ciutadania seran claus per garantir que les resolucions preses reflecteixin les necessitats i les aspiracions de la comunitat en el seu conjunt.

Font: Ajuntament de Camarles

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *