El bus comercial de Tarragona veurà la llum pel ‘Black Friday’

Bus comercial de Tarragona pel ‘Black Friday’

El bus anirà acompanyat d’una campanya integral de ciutat per dinamitzar el comerç durant els dies clau de Nadal, del 24 de novembre al 6 de gener

El govern municipal de Tarragona ha anunciat una iniciativa que promet revitalitzar el comerç local just a temps per al Black Friday i la temporada de Nadal. La data escollida per a aquesta iniciativa és el 25 de novembre, quan el tan esperat bus comercial gratuït començarà a circular pels principals eixos comercials de la ciutat. Aquest servei funcionarà tots els dissabtes del 25 de novembre al 30 de desembre, així com el dijous 4 de gener, en un horari que abasta des de les 11 del matí fins a les 2.30 de la tarda, i de les 5 de la tarda fins a les 9 de la nit.

Montse Adán, consellera de Comerç, Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona, ha anunciat aquesta emocionant notícia després d’una reunió amb destacats representants del sector comercial de la ciutat. A la trobada, Adán va expressar la seva «enorme satisfacció per l’acord, que posa el comerç de Tarragona al centre de l’acció municipal, en estreta col·laboració amb el sector». Va afegir que «el comerç és vital per al desenvolupament econòmic local i, per tant, la seva dinamització és una política prioritària d’aquest govern».

Aquesta iniciativa no només es limita al bus comercial, sinó que també inclou una campanya integral de ciutat destinada a dinamitzar el comerç durant els dies clau de la campanya de Nadal, que es desenvoluparà del 24 de novembre al 6 de gener. L’Ajuntament, en col·laboració amb Parc Central, El Corte Inglés i La Via T, impulsarà una campanya comercial unificada amb diversos objectius en ment.

Entre aquests objectius, es destaca la intenció d’elevar la projecció de Tarragona com a capital comercial de referència al sud de Catalunya, augmentar el coneixement de l’oferta comercial de la ciutat dins i fora de les seves fronteres, incrementar el nombre de clients i de visitants i fomentar el consum presencial, millorant alhora la circulació de visitants entre les diferents zones comercials de la ciutat.

Per assolir aquests objectius amb èxit, l’Ajuntament ha establert diverses accions que inclouen, entre altres, el servei de bus comercial, la publicació d’una agenda unificada d’activitats de Nadal, la promoció publicitària conjunta de la campanya nadalenca i la col·laboració per dinamitzar el Black Friday i l’encesa de les llums de Nadal.

Montse Adán ha anunciat que en els propers dies es formalitzarà l’acord marc entre l’Ajuntament de Tarragona, Parc Central, El Corte Inglés i La Via T, en una cerimònia que aprofundirà en els detalls de cada acció específica. Aquesta col·laboració entre l’administració local i els actors clau del sector comercial promet donar un impuls renovat al comerç de Tarragona i convertir la ciutat en un destí de compres irresistible per als residents i els visitants. Amb el Black Friday i la temporada de Nadal a l’horitzó, els habitants de Tarragona poden esperar una experiència de compres única aquest any.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *