Incidència de pas pel camí del costat del cementiri del Catllar

Pas Alternatiu pel camí del costat del cementiri del Catllar

Aquesta setmana, l’Ajuntament del Catllar continua treballant de valent en la millora de la infraestructura local. En aquesta ocasió, es duen a terme importants obres en el camí del costat del cementiri, amb l’objectiu principal d’instal·lar una canonada nova d’Ematsa. Aquest projecte de millora de les instal·lacions d’aigua és fonamental per assegurar un subministrament òptim i eficaç a tots els veïns i veïnes del Catllar.

Una de les bones notícies és que, tot i les feines en curs, el camí no serà tancat completament a la circulació. No obstant això, és important tenir en compte que el trànsit es veurà afectat durant aquesta fase de construcció. El pas de vehicles serà alternatiu i estarà regulat per les autoritats locals. Això significa que podreu continuar utilitzant aquesta via, però és possible que experimenteu algun retard ocasionalment.

Per entendre millor aquesta situació, podeu consultar la fotografia adjunta que mostra el camí afectat pels treballs d’Ematsa. Aquesta imatge serveix com a guia visual per als conductors i residents que utilitzen aquesta via de manera regular. L’objectiu de l’Ajuntament és mantenir-vos ben informats sobre els canvis en la circulació i minimitzar les molèsties durant aquest periode de construcció.

Aquesta iniciativa de millora de les infraestructures és una mostra més del compromís de l’Ajuntament del Catllar envers el benestar de la seva comunitat. Garantir un sistema d’aigua eficient és essencial per al desenvolupament i la qualitat de vida dels habitants del municipi. Aquestes obres són una inversió a llarg termini que beneficiarà a tothom.

A més de millorar el subministrament d’aigua, aquestes obres també tenen un impacte positiu en la infraestructura local. La instal·lació d’una canonada nova implica una millora de la xarxa d’aigua, la qual cosa redueix les possibilitats de fuites i desperfectes. Això no només estalviarà recursos valuosos, sinó que també ajudarà a preservar l’entorn natural de la zona.

L’Ajuntament del Catllar vol agrair a tots els habitants la seva comprensió i paciència durant aquest període de construcció. Entenem que els canvis en la circulació poden ser una molèstia, però estem treballant amb diligència per garantir que aquestes obres es compleixin amb èxit i amb les menors pertorbacions possibles per a la comunitat.

A més, us animem a seguir les indicacions dels senyals de trànsit i a respectar els límits de velocitat durant la circulació per aquesta zona. La seguretat és una prioritat constant per a l’Ajuntament, i volem assegurar-nos que tothom es mantingui segur mentre es realitzen les obres.

En resum, les obres per instal·lar una nova canonada d’Ematsa al camí del costat del cementiri continuen endavant aquesta setmana. Encara que no es talla el camí completament, el trànsit es veurà afectat i es donarà pas alternatiu als vehicles. Aquestes obres són fonamentals per millorar el subministrament d’aigua i la infraestructura local. L’Ajuntament agraeix la vostra comprensió i col·laboració durant aquest periode de construcció i recorda la importància de la seguretat viària en aquesta àrea. Per a més informació i actualitzacions, podeu consultar el lloc web oficial de l’Ajuntament del Catllar.

Font: Ajuntament del Catllar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *