Inici del Curs 23-24 de l’Espai Jove de Creixell

Foto de familia a l’inici del curs

El passat 14 de setembre, l’Espai Jove de Creixell va donar el tret de sortida al curs 2023-2024, una oportunitat única per als joves del municipi de gaudir d’un espai d’oci, reflexió i iniciativa. Després de la seva inauguració el 2020, aquest projecte ha estat un veritable punt de trobada per a la joventut de Creixell i els voltants.

L’Espai Jove de Creixell ha estat concebut com una plataforma destinada a donar veu als joves, permetent-los expressar les seves opinions, participar en activitats diverses, sol·licitar formacions i informació útil. A més, ofereix l’oportunitat de participar en esdeveniments organitzats pel Consell Comarcal del Tarragonès, mitjançant el Punt Jove de Creixell. Un exemple imminent d’aquestes activitats és el torneig de futbol sala interespais joves del Baix Gaià, dirigit als joves de 1r a 4t d’ESO. El primer partit d’aquest torneig està previst per al 21 d’octubre a La Riera de Gaià, i posteriorment, Creixell també serà l’amfitrió d’un dels partits del torneig.

L’Espai Jove de Creixell manté el seu compromís amb la joventut i romandrà obert els DIJOUS, DIVENDRES i DISSABTES, de 17:00 a 20:00, coincidint amb el calendari escolar. Aquest horari permet als joves conciliar les seves activitats educatives i d’oci, oferint un espai segur i acollidor per a tothom que tingui entre 12 i 25 anys.

Si encara no has tingut l’oportunitat de visitar aquest espai, et convidem a fer-ho. L’Espai Jove de Creixell és un lloc on les teves veus i inquietuds són escoltades i valorades. No et quedis fora d’aquesta oportunitat única de formar part d’una comunitat jove activa i compromesa.

A més, per obtenir més informació i resoldre qualsevol dubte que puguis tenir sobre les activitats i recursos disponibles, pots posar-te en contacte amb la Biblioteca Municipal Bibliocreixell al telèfon 977 80 34 00.

Creixell és un poble amb un futur prometedor per als seus joves, i l’Espai Jove és una prova tangible de l’aposta de la comunitat per fomentar l’aprenentatge, la participació activa i el creixement personal dels joves. Amb l’obertura del curs 2023-2024, esperem veure molts rostres nous i continuar sent un referent per als joves de Creixell i les seves expectatives.

Aprofitem per recordar-te que aquest és el teu espai, un lloc on les teves idees poden prendre forma, on pots fer amistats i on es fomenta el teu creixement personal i social. L’Espai Jove de Creixell t’espera amb els braços oberts. Uneix-te a nosaltres i sigues part d’aquesta meravellosa aventura que és créixer i aprendre junts.

Mantingueu-vos actualitzats sobre totes les novetats i esdeveniments relacionats amb l’Espai Jove de Creixell seguint-nos a les xarxes socials i utilitzant l’etiqueta #creixell #joventutcreixell. Estarem encantats de connectar amb tu i compartir les teves experiències i pensaments.

En resum, l’Espai Jove de Creixell és un recurs inestimable per als joves del municipi i els seus voltants. Amb la seva oferta d’activitats i el seu suport a la participació juvenil, continua sent un motor clau per al creixement personal i la construcció d’una comunitat més forta i cohesionada. Si tens entre 12 i 25 anys, no dubtis a apropar-te i fer-ne part. La teva presència és fonamental per al futur de Creixell i de tota la comarca.

Font: Ajuntament de Creixell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *