La 8a Women Race El Corte Inglés se celebrarà el pròxim 22 d’octubre

L’Ajuntament de Tarragona, mitjançant Tarragona Esports, torna a col·laborar enguany en la Wowen Race El Corte Inglés, que arriba a la seva vuitena edició i tindrà lloc el pròxim diumenge 22 d’octubre. La prova solidària, impulsada pel centre comercial El Corte Inglés, torna a tenir com a principal objectiu recaptar els màxims fons possibles per a l’Associació Contra el Càncer de Tarragona. De fet, l’esdeveniment tindrà lloc coincidint amb la setmana del Dia Mundial del Càncer de Mama.

La 8a edició de la Women Race El Corte Inglés està a punt de prendre la ciutat de Tarragona pel seu vuitè any consecutiu. Aquesta cursa solidària, organitzada per El Corte Inglés i amb el suport actiu de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Esports, esdevé un esdeveniment destacat en el calendari esportiu i solidari de la ciutat. Amb la seva celebració prevista per al proper diumenge 22 d’octubre, la Women Race busca, com cada any, recaptar fons per a l’Associació Contra el Càncer de Tarragona.

Una data amb una gran simbologia, ja que coincideix amb la setmana del Dia Mundial del Càncer de Mama, destacant la importància de la consciència i la prevenció d’aquesta malaltia que afecta a tantes dones arreu del món. La solidaritat i la visibilitat del càncer de mama són els pilars fonamentals d’aquest esdeveniment esportiu.

El conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, ha manifestat l’entusiasme de la ciutat per continuar col·laborant amb aquesta noble causa. Durant la presentació de l’esdeveniment, Álvarez ha expressat: «La Women Race és una cita marcada en el calendari esportiu i solidari de Tarragona, una cursa en la qual és un plaer continuar col·laborant des de l’Ajuntament de Tarragona per promocionar l’esport i, sobretot, donar visibilitat al càncer de mama i reconèixer la gran feina de l’Associació Contra el Càncer de Tarragona per millorar la qualitat de vida de totes les persones que pateixen aquesta malaltia.»

Àlvarez ha agraït a El Corte Inglés «per l’organització d’aquest gran esdeveniment» i «a totes les persones, entitats i àrees del consistori tarragoní que faran que aquesta prova solidària torni a ser un èxit». El conseller d’Esports ha afegit un encoratjament a la ciutadania per participar a la Women Race, ja sigui corrent, caminant o mitjançant la modalitat «dorsal zero,» destinada a aquelles persones que desitgen contribuir sense participar directament en la cursa.

Una de les principals novetats d’aquesta edició és el nou circuit, el qual recorrerà espais emblemàtics de la ciutat com ara la Via de l’Imperi Romà, l’Amfiteatre romà, la plaça de la Font, el Balcó del Mediterrani i el Mercat Central. Aquesta ruta ofereix una oportunitat única per als participants de gaudir de la història i la bellesa de Tarragona mentre donen suport a una causa tan important com la lluita contra el càncer de mama.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar en línia fins al dilluns 16 d’octubre a les 23.59 h, o fins a completar les 2.500 places disponibles. El cost de la inscripció és de 12 €, i hi ha opcions per aportacions superiors com donatiu. Fins al moment, gairebé 300 persones han formalitzat la seva participació en la prova. La Women Race està oberta a dones de totes les edats, i es poden inscriure en qualsevol de les categories existents: individual o per equips. Les tres primeres classificades de cadascuna de les categories obtindran una medalla que es lliurarà en acabar la prova. És important destacar que els homes només podran inscriure’s de manera individual i no optaran a premis.

La Women Race El Corte Inglés representa una oportunitat única per combinar l’esport i la solidaritat, mentre es gaudix d’un recorregut que permet descobrir els tresors històrics de Tarragona. Amb la seva vuitena edició a l’horitzó, es preveu que aquest esdeveniment segueixi reunint la comunitat local per una noble causa i promocionant la salut i el benestar a través de l’activitat física. La ciutat de Tarragona espera amb expectació la Women Race del 22 d’octubre i convida a tothom a unir-se a aquesta jornada d’esport i solidaritat.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *