L’Ajuntament Atorga una Subvenció de 10.000 Euros a Apasa per Climatitzar l’Escola

L’Ajuntament d’Amposta ha pres una decisió important per millorar les condicions d’aprenentatge dels estudiants de l’escola local. En un esforç conjunt per millorar la qualitat de l’educació i garantir un ambient òptim per als alumnes, l’Ajuntament ha signat un acord amb l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes d’Amposta (Apasa) per atorgar una subvenció de 10.000 euros destinada a la climatització de l’escola.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i el president d’Apasa, Manel Pech, van formalitzar aquest compromís el dimarts 26 de setembre en una cerimònia signada per la col·laboració i l’esforç conjunt per millorar les instal·lacions educatives locals. Aquesta inversió permetrà la climatització de l’escola, un pas fonamental per garantir que els estudiants puguin gaudir d’un entorn còmode i adequat per al seu aprenentatge.

La climatització de les aules és una mesura necessària, sobretot a les zones on les temperatures extremes poden afectar el benestar dels alumnes i el seu rendiment acadèmic. Amb l’arribada de l’estiu i l’augment de les temperatures, les aules es poden convertir en llocs incomfortables, dificultant l’atenció i la concentració dels estudiants. D’altra banda, a l’hivern, les baixes temperatures poden crear un ambient fred que també influeix negativament en el procés d’aprenentatge. La climatització és la resposta a aquests reptes, assegurant que els estudiants puguin centrar-se en els seus estudis sense haver de preocupar-se pel clima.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va expressar la seva satisfacció amb aquest acord i va destacar la importància de millorar les condicions educatives del municipi. Va dir: “L’educació és una prioritat per a nosaltres, i volem assegurar-nos que els nostres estudiants tinguin totes les eines necessàries per tenir èxit a l’escola. La climatització de l’escola és una inversió en el futur dels nostres joves, i estem compromesos a fer tot el possible per garantir un ambient d’aprenentatge òptim.”

D’altra banda, el president d’Apasa, Manel Pech, va agrair l’aposta de l’Ajuntament en la millora de l’educació local. Va comentar: “Estem molt contents de veure que les nostres autoritats locals estan disposades a invertir en les nostres escoles. La climatització de l’escola beneficiarà no només els estudiants, sinó també els docents i tota la comunitat educativa.”

Aquesta subvenció s’emmarca en una sèrie d’esforços per millorar les instal·lacions educatives a Amposta. L’Ajuntament està compromès amb la creació d’un ambient d’aprenentatge que sigui còmode i segur per als estudiants. A més de la climatització de l’escola, s’estan realitzant altres inversions per millorar la infraestructura educativa, com la renovació de les aules i la millora de les zones d’esbarjo.

Aquesta inversió no només beneficia els estudiants i el personal docent, sinó que també té un impacte positiu en tot el municipi d’Amposta. Unes escoles de qualitat són un factor clau en l’attractivitat d’una ciutat, ja que poden influir en les decisions de les famílies sobre on viure i educar als seus fills. L’Ajuntament d’Amposta està decidit a convertir la ciutat en un lloc atractiu per a totes les edats i aquesta inversió en l’educació és un pas essencial en aquesta direcció.

A més de millorar les condicions de l’escola i augmentar l’atractiu de la ciutat, aquesta inversió també és un exemple de com la col·laboració entre el sector públic i les organitzacions locals pot donar lloc a canvis significatius en la comunitat. Quan les autoritats locals i les organitzacions ciutadanes treballen juntes en benefici de la comunitat, es poden assolir grans fites. Aquesta col·laboració és un testimoni del compromís de totes les parts en millorar la qualitat de vida a Amposta.

A mida que avança el projecte de climatització de l’escola, es mantindrà una comunicació oberta amb els pares i mares d’alumnes i la comunitat educativa per assegurar-se que tothom estigui informat sobre els avenços i les millores que es realitzin. L’objectiu és garantir una transparència total i garantir que els beneficis d’aquesta inversió arribin a tothom.

En resum, l’Ajuntament d’Amposta ha donat un pas important per millorar les condicions d’aprenentatge dels estudiants locals mitjançant una subvenció de 10.000 euros destinada a la climatització de l’escola. Aquesta inversió no només millorarà l’ambient d’aprenentatge, sinó que també beneficiarà tota la comunitat i demostra l’impacte positiu de la col·laboració entre el sector públic i les organitzacions locals en la millora de la qualitat de vida a la ciutat d’Amposta. La ciutat es prepara per a un futur més confortable i acollidor per a tots els seus residents, especialment els més joves que són el futur de la comunitat.

Font: Ajuntament d’Amposta

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *