L’Ajuntament convoca l’11è concurs de fotografia de Roda de Berà: Els millors racons del municipi brillaran al calendari del 2024

L’Ajuntament de Roda de Berà ha anunciat amb gran expectació la convocatòria del seu onzè Concurs de Fotografia, un esdeveniment que ja esdevé una tradició anual en aquest pintoresc municipi de la Costa Daurada. Aquesta iniciativa no només ressalta la bellesa de la localitat, sinó que també ofereix als residents i segona residència una oportunitat de mostrar el seu talent artístic i immortalitzar els racons més encisadors de la zona.

Tots els residents, sense importar l’edat, així com aquells amb segones residències a Roda de Berà, són convidats a participar en aquest emocionant concurs que busca descobrir la màgia del municipi a través de la lent d’una càmera. Cada participant pot presentar fins a 12 fotografies, totes elles mostrant els diversos i fascinants espais del poble. Les imatges hauran de ser en format JPG i en disposició horitzontal, amb una grandària mínima de 3.508 píxels pel seu costat més curt, equivalent a un format A3 horitzontal imprès. També s’accepten imatges en RGB o CMYK per donar als artistes la màxima llibertat creativa.

El termini per presentar les fotografies finalitza el 6 de novembre i s’ha de fer presencialment a l’Hotel d’Entitats, en un dispositiu d’emmagatzematge digital, dins d’un sobre tancat. Per garantir l’anonimat dels autors, els participants han de col·locar les seves imatges acompanyades de l’Annex I. Si el participant és menor d’edat, també s’ha d’incloure l’Annex II.

El Jurat encarregat d’avaluar les obres està format per una destacada gamma de membres de l’Ajuntament de Roda de Berà, amb l’alcalde Pere Virgili com a president, i altres membres com la regidora de Comerç, Rosana Dorantes; el regidor de Turisme, Frederic Royuela; la tècnica de Comunicació, Susana Benítez; i Óscar Espigares, treballador adscrit al departament de Comunicació. El seu compromís amb la transparència i la imparcialitat garantirà una selecció justa de les imatges guanyadores.

A més, el Consistori ha decidit recompensar l’esforç dels participants en aquesta edició amb premis més generosos. Cadascuna de les 12 imatges seleccionades rebrà un premi de 50 euros. Aquesta decisió busca incentivar la participació i reconèixer el talent dels fotògrafs locals que capturin l’ànima de Roda de Berà a través de les seves lents.

L’esperada revelació dels noms dels guanyadors es farà pública a través de les xarxes socials de l’Ajuntament el 10 de novembre, però la misteriosa identitat de les fotografies triades es mantindrà en secret fins a la distribució del calendari anual durant el mes de desembre. Aquest calendari, amb les 12 millors imatges, esdevindrà una peça de col·lecció i una finestra a la bellesa inigualable de Roda de Berà per a tot l’any 2024.

En resum, el Concurs de Fotografia de Roda de Berà és una oportunitat única per als amants de la fotografia per mostrar la seva habilitat artística i alhora contribuir a la creació d’un calendari que captura l’essència de la comunitat local. Amb premis més suculents i un jurat compromès, aquest any promet ser el més emocionant fins ara. Així que, agafeu les vostres càmeres i prepareu-vos per capturar la bellesa de Roda de Berà en tot el seu esplendor.

Font: Ajuntament de Roda de Berà

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *