L’Escola Bressol Municipal de Godall amplia els seus serveis amb un menjador adaptat per als més petits

L’Ajuntament de Godall està compromès a millorar la qualitat de vida de les famílies residents al municipi, i una de les accions més recents per aconseguir-ho és l’obertura d’un nou servei de menjador a l’Escola Bressol Municipal. Aquesta iniciativa neix de l’anàlisi de les necessitats de les famílies de Godall i té com a objectiu principal millorar la conciliació de la vida familiar i laboral, així com proporcionar una educació i alimentació de qualitat als més petits.

Un servei pensat per les famílies de Godall

L’Escola Bressol Municipal de Godall sempre ha estat un espai acollidor i de confiança per a les famílies del municipi. Amb l’adquisició de la titularitat per part de l’Ajuntament, s’ha obert una nova etapa en la qual s’han ampliat els serveis disponibles. La incorporació del menjador amb carmanyola és una d’aquestes millores que respon directament a les necessitats de les famílies.

Instal·lacions adaptades i professionals qualificats

El menjador de la Llar compta amb les instal·lacions necessàries per garantir la seguretat i comoditat dels més petits. Així, es disposa d’un frigorífic per conservar els aliments de forma adequada i un microones per escalfar-los en el moment del dinar. A més, l’espai està habilitat perquè els infants puguin gaudir d’un àpat en un entorn agradable i estimulant.

Un dels aspectes més destacats d’aquest nou servei és la presència de professionals especialitzats en l’atenció i educació infantil. Aquests professionals treballaran de forma activa per fomentar les capacitats d’aprenentatge, autonomia personal i convivència dels més petits, contribuint a la seva formació integral.

Més flexibilitat en horaris i edats

Amb la titularitat de l’Escola Bressol Municipal, l’Ajuntament de Godall ha decidit ampliar l’horari i les edats dels alumnes atesos. Aquesta decisió respon a la voluntat de l’Ajuntament de proporcionar serveis educatius i de cura més complets i adaptables a les necessitats de les famílies.

A partir d’ara, les famílies podran gaudir de més flexibilitat en l’horari de l’Escola Bressol, la qual cosa facilitarà la conciliació de la vida laboral i familiar. A més, s’acceptaran infants de més edats, ampliant així l’abast del servei i garantint que un major nombre de famílies puguin gaudir-ne.

Un incentiu per a les famílies de Godall

L’obertura del servei de menjador amb carmanyola a l’Escola Bressol Municipal no només és una millora significativa en els serveis educatius i de cura per als més petits, sinó que també representa un incentiu perquè les famílies es quedin a viure a Godall i atraure’n de noves.

Aquesta iniciativa respon a la visió de l’Ajuntament de Godall de convertir el municipi en un lloc encara més atractiu per a les famílies, amb serveis de qualitat que contribueixin al seu benestar i al dels seus fills. D’aquesta manera, es busca no només retenir les famílies residents actuals, sinó també captar-ne de noves que vulguin establir-se en aquesta localitat.

Conclusió

L’obertura del servei de menjador amb carmanyola a l’Escola Bressol Municipal de Godall és una passa important en la millora dels serveis educatius i de cura per als més petits del municipi. Aquesta iniciativa, impulsada per l’Ajuntament, demostra un fort compromís amb les famílies de Godall i busca millorar la seva qualitat de vida mitjançant una educació de qualitat i la facilitat de la conciliació familiar i laboral. Amb aquestes millores, l’Ajuntament assegura un futur més brillant per al municipi, incentivant les famílies residents actuals a quedar-s’hi i atraindo-ne de noves que vulguin formar part d’aquesta comunitat en creixement.

Font: Ajuntament de Godall

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *