L’Espai Jove Kesse Acollirà les Noves Propostes del Festival GEN REC

El cinema i la cultura tenen una cita a Tarragona aquest novembre, ja que l’Espai Jove Kesse s’omplirà d’activitats emocionants en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat i el prestigiós festival de cinema REC. Aquesta iniciativa té com a objectiu acostar el món del cinema als joves i oferir-los una oportunitat única per explorar les diverses facetes d’aquest art.

Les dates a apuntar són els divendres 3, 10 i 17 de novembre, quan es duran a terme les diferents activitats programades. El festival GEN REC, conegut per la seva aposta per les noves veus i perspectives cinematogràfiques, s’ha associat amb l’Espai Kesse per oferir tres propostes úniques que sens dubte captivaran als amants del cinema i als curiosos que vulguin endinsar-se en aquest món màgic.

La primera d’aquestes propostes és el programa «Joves Programadors», una oportunitat per aprendre com es pensa, organitza i programa un festival de cinema i com es gestiona la cultura. A través de quatre trobades presencials, professionals de l’indústria cinematogràfica compartiran els seus coneixements i experiència amb els participants. Aquesta formació no només serà enriquidora sinó també pràctica, ja que els participants tindran l’oportunitat d’aplicar el que aprenguin durant el festival REC, que se celebra del 22 al 26 de novembre.

La segona proposta dóna als joves l’oportunitat de ser part activa del festival. Amb l’ampliació del «Jurat Jove», ara les persones d’entre 18 i 30 anys tenen la possibilitat de participar en la selecció de les pel·lícules guanyadores del Festival. Aquesta és una oportunitat única per influir en el reconeixement de les Òperes Primeres que es presenten al festival i contribuir a la promoció de nous talents cinematogràfics.

Finalment, el tercer punt culminant d’aquesta col·laboració és el «MIRA’M». Aquesta iniciativa, amb més de deu anys d’història, convida els joves a explorar el cinema contemporani i menys comercial. A través de projeccions i debats, els participants podran obtenir una visió més profunda de les pel·lícules i connectar amb professionals de la indústria. Aquesta edició especial del «MIRA’M», organitzada conjuntament per l’Espai Jove Kesse i el Festival REC, oferirà als assistents una experiència única els tres primers divendres de novembre.

A l’Espai Jove Kesse es projectaran pel·lícules com «The Ordinaries», «System Crasher», i una proposta seleccionada pels participants del programa «Joves Programadors». A través d’aquestes iniciatives, es busca fomentar i enriquir les inquietuds culturals i cinematogràfiques dels joves de Tarragona, obrint les portes a un món d’imaginació i creativitat.

En resum, el festival GEN REC i l’Espai Jove Kesse s’uneixen per oferir una oportunitat única als joves de Tarragona de plongir-se en el món del cinema, des de la seva organització fins a la seva apreciació, contribuint a la formació d’inquietuds i passions culturals que podrien durar tota la vida. Aquest novembre, la ciutat esdevindrà un epicentre de cultura i cinema, i tots estan convidats a unir-s’hi i ser part d’aquesta experiència enriquidora.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *