Millorant l’Accessibilitat a Segur: El Pas Sota la Via del Tren del Carrer Rin per 1,9 Milions d’Euros

L’Ajuntament de Segur està un pas més a prop de millorar significativament l’accessibilitat dins del municipi amb un projecte que promet fer la vida més fàcil per als seus residents. El pas sota la via del tren del carrer Rin, ubicat al nucli de Segur, està previst que costi 1,9 milions d’euros, segons el projecte tècnic que actualment està sota l’aval del consistori municipal. Aquesta iniciativa, dissenyada per a ús exclusiu de vianants, conectarà els dos costats del ferrocarril, enllaçant el propi carrer Rin amb el carrer Baixador. No obstant això, el que distingeix aquest pas dels altres a la localitat és la seva peculiaritat: travessarà tant la línia ferroviària com el carrer paral·lel, el carrer Lluís Companys, abans d’arribar al seu destí final dins del carrer Rin.

El projecte cobra una dimensió especial atès que el carrer Rin, un punt d’entrada crític al sector de Segur Platja i al nou centre comercial i social emergent al Port, requer una millora substancial de la seva infraestructura. Aquesta transformació té un cost més elevat en comparació amb altres passos de vianants del municipi, com el del carrer Pisuerga, però l’alcalde de Segur, Ramon Ferré, assegura que «el resultat és infinitament millor». L’absència de voreres al costat de la via va obligar a l’ajuntament a buscar solucions alternatives, i aquest pas sota la via del tren és la resposta a aquest desafiament.

En el moment actual, el projecte tècnic ja es troba a mans de l’Ajuntament, i els serveis tècnics municipals estan a punt de validar-lo. Una vegada això es faci, es procedirà a l’aprovació oficial del projecte, després del qual es podrà donar inici al procés de licitació de les obres. Aquesta etapa crucial permetrà que el projecte passi del paper a la realitat i es converteixi en una infraestructura beneficiosa per a tots els ciutadans de Segur.

L’alcalde, Ramon Ferré, no amaga la seva satisfacció pel projecte, afirmant que «aquesta és una altra gran actuació que es realitza al nucli de Segur». Ha estat un període fructífer d’activitat municipal, amb diverses iniciatives que han millorat la qualitat de vida dels habitants de la localitat. Ferré destaca la importància d’aquest pas sota la via del tren com una solució a una problemàtica persistent, ja que «ajuda a trencar la barrera que significa la via del tren». També assenyala que l’obra contribuirà al desenvolupament de «una de les zones més dinàmiques que tenim ara al municipi», amb un accés més fàcil i eficaç.

En resum, el pas sota la via del tren del carrer Rin a Segur és un pas endavant significatiu per a millorar l’accessibilitat i el desenvolupament del municipi. Tot i que té un cost més elevat, la inversió promet ser benèfica per a la comunitat i contribuirà al creixement de les àrees més dinàmiques del municipi. El projecte s’espera que avanci ràpidament una vegada s’hagi aprovat oficialment, i els residents de Segur podran gaudir prompte d’una millora notable en la seva infraestructura viària.

Font: Ajuntament de Calafell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *