Networking Odisseu 2023: Robòtica Col·laborativa, Reptes i Possibilitats al Territori

El Networking Odisseu 2023 està a punt de fer la seva arribada a les Terres de l’Ebre, oferint una oportunitat inigualable per a estudiants de grau i màster que busquen connectar-se amb el món empresarial i explorar les emocionants possibilitats de la robòtica col·laborativa. Aquest esdeveniment, que se celebrarà el dijous 5 d’octubre a les 9:30 h a FabLabTe, Avinguda de la Ràpita, 43, Amposta, promet ser una experiència enriquidora i inspiradora.

La robòtica és un camp en constant evolució, i les Terres de l’Ebre no són una excepció. El Networking Odisseu 2023 és una plataforma excepcional per als joves talents que volen explorar les oportunitats que aquesta disciplina ofereix, tant en el terreny laboral com en l’exploració de nous horitzons experimentals.

El programa d’aquest esdeveniment és emocionant i diversificat, amb una sèrie de ponències i taules rodones que aborden temes crucials en el món de la robòtica. La jornada comença a les 9:30 h amb una acollida calurosa i presentacions. A les 10:00 h, Lala Escrivà moderarà les ponències, amb el focus posat en el projecte Leader Cooperatiu de Terres de l’Ebre.

A les 10:20 h, tindrem l’oportunitat d’explorar la diferència entre robots autònoms i robots col·laboratius en una xerrada fascinant a càrrec de VicoSystems. Aquesta sessió proporcionarà una visió aprofundida sobre com la robòtica col·laborativa està canviant la forma en què interactuem amb la tecnologia.

Seguint aquesta presentació, a les 10:45 h, es discutirà l’estat actual de la robòtica i els reptes i possibilitats laborals que ofereix el territori. Aquesta sessió promet ser una guia invaluable per als estudiants que volen comprendre millor el seu futur en aquest camp tan dinàmic. A més, es realitzarà una taula rodona amb representants d’empreses del sector, incloent Pentamatile, ControlPacie i Also Casals, que compartiran les seves perspectives i experiències en el món de la robòtica.

Després d’una pausa-cafè, es reprendrà amb una oportunitat de networking, on els participants podran connectar amb altres estudiants i professionals del sector. A més, tindrà lloc una mostra dels innovadors robots de VicoSystems, una empresa líder en el desenvolupament de solucions robòtiques avançades.

Finalment, a les 12:15 h, es posarà punt i final a aquest esdeveniment amb un tancament i despedida que resumeixi els punts destacats del dia i motive els participants a explorar més a fons les oportunitats que la robòtica col·laborativa ofereix a les Terres de l’Ebre.

Per als estudiants interessats en formar part d’aquesta experiència enriquidora, les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a través del següent enllaç: Inscripcions Networking Odisseu 2023.

En resum, el Networking Odisseu 2023 promet ser una jornada emocionant i informativa sobre la robòtica col·laborativa i les seves possibilitats al territori. No deixis passar aquesta oportunitat única de connectar amb professionals del sector i altres estudiants amb passió per la tecnologia. El futur de la robòtica està a les teves mans, i aquest esdeveniment t’ajudarà a encaminar el teu camí cap a un món de reptes i innovació.

Font: Ajuntament de Roquetes

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *