Tornen els Tallers Oberts de la Part Alta per mostrar el talent dels creadors locals

Un any més, els artistes de la Part Alta de Tarragona s’organitzen per oferir una proposta cultural que vol acostar l’art al públic general a través de mostrar els tallers on s’executen les obres, el procés creatiu que els porta a fer-les i el producte que en resulta.

Aquesta iniciativa, creada per un grup d’artistes tarragonins l’any 2005, celebra la seva 13ª edició amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, a més de comptar també amb el suport dels serveis territorials dels Serveis Territorials de Cultura.

Un Passeig per la Creativitat Local

Del 29 de setembre al 1 d’octubre, la Part Alta de Tarragona es transformarà en un immens escenari artístic on els creadors locals obriran les portes dels seus tallers per compartir amb el públic la màgia de la seva creativitat. Aquest esdeveniment, conegut com els «Tallers Oberts,» ha esdevingut una cita imprescindible per als amants de l’art i la cultura a la ciutat.

Un Projecte que Connecta la Comunitat Artística

Els Tallers Oberts de la Part Alta no només donen als artistes locals l’oportunitat de mostrar el seu treball, sinó que també serveixen com a fòrum per connectar amb altres artistes i la comunitat en general. Aquesta iniciativa promou la interacció entre creadors i amics de l’art, fomentant el diàleg i la comprensió de les diferents disciplines artístiques.

Una Programació Plena de Sorpreses

La 13ª edició dels Tallers Oberts promet una experiència única per a tothom que decideixi explorar la riquesa de la creació local. La inauguració oficial tindrà lloc el divendres 29 de setembre, amb una cercavila que posarà de manifest l’essència de la Part Alta de Tarragona. Acompanyats de la música del jazz urbà, els assistents podran viure una vetllada plena de màgia i creativitat.

Un dels punts destacats de la inauguració serà la subhasta de productes artístics dels participants. Aquesta subhasta no és com cap altra; els articles no venuts seran posteriorment destruïts en una performance artística que promet ser sorprenent. És una oportunitat única per adquirir peces úniques i alhora ser testimoni d’una experiència artística única.

Diversitat Artística a l’Abast de Tothom

Els Tallers Oberts abracen tota mena de disciplines artístiques. Des de la pintura i l’escultura fins a la ceràmica i la joieria, aquest esdeveniment exposa la diversitat artística que caracteritza la Part Alta de Tarragona. Els visitants podran contemplar les diferents formes d’expressió i trobar inspiració en la riquesa creativa d’aquests artistes locals.

Destacant el Teatre Musical Mi acorde secreto

A més de les visites als tallers i les activitats d’obertura, el cap de setmana del 30 de setembre i l’1 d’octubre oferirà l’oportunitat de gaudir de l’espectacle de teatre musical «Mi acorde secreto.» Aquesta producció, que ha estat aclamada per la crítica, és una oportunitat única per experimentar l’art en moviment i la música en directe.

Col·laboració amb les Institucions

El suport de l’Ajuntament de Tarragona i dels Serveis Territorials de Cultura ha estat fonamental per fer realitat aquesta iniciativa. Gràcies a aquestes col·laboracions, els Tallers Oberts de la Part Alta poden continuar creixent i oferir una experiència cultural de primer nivell als residents i als visitants de la ciutat.

Una Invitació a la Descoberta

Els Tallers Oberts de la Part Alta són una invitació a la descoberta, a l’exploració de les ànimes creatives que donen vida a la ciutat. Si encara no has tingut l’oportunitat de participar en aquest esdeveniment únic, aquest és el moment perfecte per fer-ho. Vine a la Part Alta de Tarragona del 29 de setembre a l’1 d’octubre i submergeix-te en el món de l’art i la creativitat locals. No et deixis perdre aquesta oportunitat de connectar amb l’essència cultural de la ciutat i de conèixer els artistes que l’omplen de vida i color. Els Tallers Oberts t’esperen amb els seus tallers oberts i les seves creacions úniques.

Consulteu el programa complet dels Tallers Oberts de la Part Alta 2023 (PDF).

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *