VII Baixada de Trastos de la Pobla el 15 d’octubre: Recorregut i Funcionament

La localitat de La Pobla es prepara per viure una emocionant jornada plena d’adrenalina i diversió el proper 15 d’octubre amb la setena edició de la «Baixada de Trastos.» Aquest esdeveniment anual s’ha convertit en una tradició estimada pels habitants del poble i visitants de totes les edats. Per a aquells que desitgin participar en aquesta emocionant competició de trastos casolans, aquí teniu tots els detalls sobre el recorregut i com funcionarà aquesta edició.

Recorregut i Horaris

La concentració de participants es realitzarà a les 4 de la tarda a l’aparcament de l’estació, just davant les oficines de la fàbrica. A les 16:30 hores en punt, començarà la primera baixada, i a partir d’aquest moment no s’acceptaran més inscripcions.

El recorregut té una distància total de 430 metres i consta d’un emocionant descens des de la part alta del poble, prop del pou d’aigua, pel carrer Closa nova, continuant pel carrer Major i culminant a la línia de meta a la plaça de l’església.

És important destacar que està estrictament prohibit aparcar en tot el recorregut i deixar qualsevol tipus d’obstacle que pugui interferir en la cursa. Els trastos baixaran tres vegades abans d’estacionar-se a l’esplanada de la plaça de l’església, on es durà a terme l’entrega de premis.

La baixada serà cronometrada, amb un total de tres mànigues, i es tindrà en compte el millor temps obtingut per cada equip.

Requisits per als Trastos

Per poder participar, els trastos han de complir amb certs requisits:

  • Han de ser objectes de fabricació pròpia que funcionin sobre rodes.
  • La seva única font de propulsió ha de ser la força exercida pels tripulants.
  • Han de comptar amb sistemes de frens i direcció pròpies i eficaços.
  • No poden tenir cap tipus de propulsió motoritzada ni pedals.
  • Han de tenir un mínim de 3 rodes.
  • Han de comptar amb un sistema d’enganxament (ganxo) a la part frontal i posterior per a ser remolcats, a més d’una cadena, corda, cable o braga per permetre el remolc.

Les dimensions del trasto no poden superar els 2 metres d’amplada ni els 4 metres de longitud. Els trastos han d’estar dissenyats específicament per a aquest tipus d’esdeveniments i no poden tenir peces punxants o perilloses.

La Tripulació i l’Equip

Cada trasto ha de portar com a mínim una persona, sense límit màxim d’ocupants. No obstant això, només les persones de l’equip poden empènyer el trasto al mateix temps. En tot moment, com a mínim una persona ha de romandre a bord del trasto, mentre que la resta de membres poden baixar per impulsar-lo.

És obligatori que com a mínim una persona de l’equip creui la línia de meta muntada al trasto. A més, tots els participants han de portar casc de bicicleta o moto, guants i pantalons llargs, i es recomana l’ús de genolleres i colzeres. La participació sota els efectes de l’alcohol o les drogues està estrictament prohibida.

En el cas d’equips amb participants menors de 18 anys, un adult ha d’acompanyar l’equip en el moment de la inscripció i presentar autoritzacions dels pares de tots els membres.

Altres Detalls Importants

L’organització es reserva el dret de modificar el recorregut establert i de desqualificar qualsevol trasto que no compleixi els requisits establerts en aquestes bases. No es farà responsable dels trastos en cap moment.

És crucial que tots els participants segueixin les indicacions dels membres de l’organització i dels agents de seguretat. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases i l’exempció de qualsevol responsabilitat cap a l’ajuntament i els membres de l’organització.

Premis i Categories

Els premis seran atorgats al trasto més ràpid, basant-se en els millors temps de les tres baixades. Els trastos han de creuar la línia de meta per les seves pròpies rodes. Els detalls sobre els premis estaran disponibles aviat.

Hi ha dues categories per competir en la cronometrada:

  • Categoria Junior: Per a nens i nenes entre 7 i 14 anys.
  • Categoria Senior: Per a joves i adults a partir de 15 anys.

Prepara el teu trasto, reuneix el teu equip i prepara’t per a l’emoció de la VII Baixada de Trastos de La Pobla el 15 d’octubre! Una jornada plena de diversió, velocitat i esperit competitiu que no voldràs perdre’t. Ens veiem a la línia de sortida!

Font: Ajuntament de la Pobla de Montornès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *