Actuacions Financades per l’E-catàleg

Subvenció de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha anunciat la concessió d’una subvenció de 9.698,00 euros a l’Ajuntament de Prades com a part de les actuacions finançades pel programa E-catàleg. Aquest finançament té com a objectiu impulsar i enriquir la vida cultural de la comarca i promoure la participació ciutadana en esdeveniments i activitats culturals de gran rellevància.

Aquesta subvenció representarà un gran impuls per a la comunitat de Prades i els seus visitants, ja que permetrà la realització d’un seguit d’actuacions diverses i emocionants que sens dubte enriquiran la vida cultural del municipi i de tota la comarca. A continuació, analitzarem les diferents actuacions que seran finançades gràcies a aquesta generosa subvenció:

Rocket Carnival Clownz, Cia. Passabarret

L’espectacle dels Rocket Carnival Clownz, produït per la prestigiosa companyia Cia. Passabarret, promet una experiència única que captivarà el públic de totes les edats. Amb la seva barreja d’humor, destresa i sorpreses, aquesta actuació de circ contemporani portarà a la vida el món dels clowns i els malabaristes com mai abans s’ha vist. Els Rocket Carnival Clownz portaran somriures i rialles a les cares dels espectadors i segurament esdevindrà un dels esdeveniments més esperats de la temporada cultural de Prades.

Taller de Circ Ximple, Cia. Passabarret

El Taller de Circ Ximple de la Cia. Passabarret oferirà l’oportunitat als habitants de Prades d’explorar i aprendre les arts del circ de primera mà. Aquest taller interactiu i participatiu permetrà que persones de totes les edats descobreixin les seves habilitats en disciplines com malabarisme, acrobàcies i equilibri. És una oportunitat única perquè la comunitat local s’immersi en el món màgic del circ i desenvolupi noves destreses que poden durar tota la vida.

Cercavila de Gegants, Colla Gegantera de Santa Coloma de Queralt

La Colla Gegantera de Santa Coloma de Queralt portarà la seva espectacular cercavila de gegants a Prades, omplint els carrers amb figures colossals i colors vibrants. Aquesta actuació transportarà a la gent a una altra època i cultura, oferint una visió fascinant de les tradicions locals i regionals. Els gegants, amb la seva grandesa i elegància, captivaran l’atenció del públic i crearan un ambient festiu inoblidable.

Música de Festa Major – Música de Ball, Orquestra Pensylvania

L’Orquestra Pensylvania portarà el ritme i la diversió a la festa major de Prades. Amb la seva música enèrgica i variada, aquesta orquestra farà ballar a tothom fins ben entrada la nit. Des dels clàssics de la música de ball fins a les cançons més actuals, l’Orquestra Pensylvania oferirà un espectacle musical que satisferà tots els gustos. Aquesta actuació promet ser el punt culminant de la festa major i una oportunitat per a tots els assistents de ballar i gaudir de la música en un ambient festiu.

Bagatzem, Joan Reig

Finalment, el músic local Joan Reig presentarà el seu espectacle «Bagatzem», una fusió innovadora de música tradicional i contemporània que captivarà els oients. Amb el seu domini d’instruments tradicionals i la seva creativitat musical, Joan Reig oferirà una experiència única i inoblidable per als amants de la música. Aquesta actuació reflecteix l’orgull i la riquesa de la cultura musical local i és una mostra de la diversitat d’expressió artística que es pot trobar a Prades.

En resum, la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona a l’Ajuntament de Prades per les actuacions finançades per l’E-catàleg promet enriquir la vida cultural de la comunitat i crear moments inoblidables per als seus habitants i visitants. Amb una varietat d’esdeveniments que van des de l’entreteniment circense fins a la música enèrgica i la tradició local, Prades es prepara per a una temporada cultural emocionant i vibrant que segurament deixarà una empremta en el cor de tothom qui la visqui. És un recordatori de la importància de la cultura i les arts en la nostra comunitat i de com les subvencions com aquesta poden fer possible experiències que enriquiren la nostra vida i connecten les persones a través de la creativitat i l’expressió artística.

Font: Ajuntament de Prades

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *