Contacontes «Fuig bèstia!» a Alcanar

biblioteca

El dia 10 d’octubre és el Dia Mundial de la Salut Mental. Per això, la Central de Biblioteques de les Terres de l’Ebre amb la col·laboració de la Taula de Salut Mental de les Terres de l’Ebre organitza diferents accions conjuntes a totes les biblioteques públiques del territori.

Aquestes accions tenen per objectiu visibilitzar a les persones que pateixen trastorns de salut mental, sensibilitzar la població sobre aquesta problemàtica, acabar amb l’estigma social i afavorir la prevenció d’aquests trastorns, sobretot entre els joves.
Una d’aquestes activitats, que es realitzarà a la biblioteca Trinitari Fabregat d’Alcanar, és el contacontes «Fuig bèstia!»

La sessió anirà a càrrec de la rondallaire Mon Mas que presenta un espectacle de narració oral per ajudar a grans i menuts a entendre d’una manera senzilla què és la salut mental.

En aquesta sessió la Mon Mas explicarà un conte sobre la tristor, la Dolça i una bèstia de la qual no sempre cal fugir. La tristor és un sentiment absolutament normal i necessari per a l’ésser humà. Tots ens podem sentir tristos o melancòlics, però aquests sentiments, normalment, no duren gaire i marxen en uns dies. A la Dolça, però, se li ha ficat a l’estómac. Com acabarà?

Adreçat a partir de 5 anys

Font: Ajuntament d’Alcanar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *