Conversa literària amb l’autora Laura Fabregat Aguiló comentant «La vida per dins»

El proper 14 d’octubre del 2023 a les 12:00 hores, la biblioteca de la nostra localitat tindrà l’honor de rebre l’autora casenca, Laura Fabregat Aguiló, per una conversa literària exclusiva sobre la seua primera novel·la, «La vida per dins». Aquesta obra, que ha captivat el cor de molts lectors, ens transporta a través del temps i les vivències de la seua protagonista, Nur, en un viatge introspectiu a la recerca de l’aprenentatge i la transició cap a la vida adulta.

«La vida per dins» és una narració íntima i evocadora que planteja preguntes existencials i reflexions sobre el pas del temps, la identitat i les relacions humanes. Laura Fabregat Aguiló, amb la seua habilitat per teixir paraules i emocions, ens convida a explorar els racons més profunds de l’ànima de la seua protagonista mentre revivim amb ella els moments de la infantesa i adolescència, i afrontem l’impacte de l’entrada a la vida adulta.

En una entrevista recent, l’autora va compartir la seua visió sobre aquesta novel·la que ha marcat profundament a molts lectors. Segons Fabregat Aguiló, «La vida per dins és un llibre que surt de les entranyes. És un projecte que he dedicat àmplies hores de reflexió i esforç, i que representa una part fonamental de mi mateixa. És una història que vol abraçar a tots els lectors, perquè, al final del dia, les nostres vivències i emocions són universals.»

La conversa literària programada a la biblioteca serà una oportunitat única per aprofundir en l’obra de Laura Fabregat Aguiló i conèixer els detalls i secrets que amaga «La vida per dins». Aquesta trobada no només estarà destinada als amants de la literatura, sinó que estarà oberta a tothom, amb l’esperança que més persones puguin descobrir aquesta obra fascinant.

Les converses literàries com a acte comunitari són una manera de connectar autors i autores amb els seus lectors i lectores. Aquesta interacció enriqueix la lectura, ja que permet explorar les motivacions i inspiracions que es troben darrere de cada pàgina escrita. És una oportunitat per aprofundir en el procés creatiu, entendre les intencions de l’autor i, al mateix temps, compartir les pròpies experiències com a lectors.

La biblioteca sempre ha estat un lloc de trobada i descobriment, un espai on les paraules es converteixen en ponts que connecten persones de diferents edats, orígens i experiències. Amb la conversa literària amb Laura Fabregat Aguiló, la biblioteca reafirma el seu compromís de ser un centre d’aprenentatge i intercanvi cultural al servei de la comunitat.

Si encara no heu tingut l’oportunitat de llegir «La vida per dins», us convidem a fer-ho abans de la conversa literària per aprofitar al màxim aquesta experiència. La novel·la us atraparà amb la seua prosa emotiva i la seua capacitat d’immersió en el món interior dels personatges. Segurament, us deixarà amb preguntes i reflexions que voldreu compartir amb l’autora durant l’esdeveniment.

Així doncs, marqueu la data al vostre calendari i prepareu-vos per a una conversa literària que promet ser enriquidora i inspiradora. Laura Fabregat Aguiló estarà a la vostra disposició per parlar de la seua obra, la seua passió per la literatura i les seues experiències com a escriptora. La biblioteca us espera amb els braços oberts per aquest esdeveniment que sens dubte deixarà una empremta en la vostra ànima com a lectors apassionats.

Font: Ajuntament d’Alcanar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *