El Casal de la Gent Gran de Cunit organitza una excursió a la comarca d’Osona

El proper 10 d’octubre, els membres del Casal Municipal de la Gent Gran de Cunit tenen una oportunitat única per explorar les joies culturals de la comarca d’Osona. Aquesta sortida especial conduirà els participants a través dels racons més pintorescs de Rupit i Pruït, així com a la vibrant ciutat de Vic. És una oportunitat per conèixer més a fons aquesta regió i gaudir d’una experiència cultural inoblidable.

L’excursió està dissenyada especialment per als membres del Casal de la Gent Gran de Cunit, i és una mostra de l’atenció que l’ajuntament dedica als ciutadans de la tercera edat. Aquesta sortida és una oportunitat per socialitzar, aprendre i gaudir d’una jornada memorable.

Detalls de la sortida:

La sortida està programada per al dia 10 d’octubre, i els participants visitaran dues destinacions úniques a la comarca d’Osona. Primerament, exploraran el pintoresc poble de Rupit i Pruït, conegut per les seves cases de pedra i el seu entorn natural impressionant. Després, la visita continuarà a Vic, la capital d’Osona, una ciutat rica en història i cultura.

Requisits per a la participació:

Per a aquells que vulguin unir-se a aquesta emocionant excursió, cal ser usuari/a del Casal de la Gent Gran de Cunit. Aquesta condició assegura que la sortida estigui reservada per a aquells que formen part d’aquesta comunitat i desitgen compartir aquesta experiència amb els seus companys.

Com inscriure’s:

Les inscripcions per a la sortida es realitzen del 27 de setembre al 4 d’octubre. Per a la comoditat dels participants, es poden realitzar a les oficines del Casal de la Gent Gran durant l’horari d’atenció al públic. Aquest horari és de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores, i els dimarts i dijous, de 16 a 19 hores. És important tenir en compte que les places són limitades, i s’adjudicaran per ordre d’inscripció. Es recomana als interessats que s’inscriguin tan aviat com sigui possible per garantir la seva plaça.

Detalls del cost:

El preu per a aquesta excitant sortida cultural és de només 26€ per persona. Aquesta tarifa inclou les visites programades i un deliciós dinar. L’autocar necessari per al desplaçament serà assumit íntegrament per l’Ajuntament de Cunit. Això significa que els participants podran gaudir d’una jornada d’exploració sense haver de preocupar-se pel transport.

Places limitades:

És important tenir en compte que les places per a aquesta sortida són limitades. Aquesta oportunitat única de descobrir Rupit i Pruït, així com Vic, serà compartida només amb un grup selecte de membres del Casal de la Gent Gran de Cunit. Per tant, no espereu massa per inscriure-us, ja que aquesta sortida probablement es cobrirà ràpidament.

Aquesta iniciativa del Casal Municipal de la Gent Gran de Cunit demostra l’interès i l’atenció que l’ajuntament dedica als membres de la comunitat de la tercera edat. És una oportunitat d’enriquir-se amb noves experiències, conèixer altres persones i explorar nous indrets. A més, el cost assequible fa que sigui accessible per a la majoria de persones i permet als membres gaudir d’un dia de diversió i cultura sense haver de preocupar-se per les despeses addicionals.

No deixeu passar aquesta oportunitat única de participar en una excursió cultural a la comarca d’Osona. Les inscripcions estan obertes des del 27 de setembre fins al 4 d’octubre. Reserveu la vostra plaça avui mateix i prepareu-vos per a una jornada inoblidable a Rupit i Pruït i Vic. El Casal de la Gent Gran de Cunit us convida a unir-vos a ells en aquesta emocionant aventura. No ho deixeu passar!

Font: Ajuntament de Cunit

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *