El grau en Finances i Comptabilitat de la Facultat d’Economia i Empresa aconsegueix el màxim reconeixement de l’associació internacional ACCA

ACCA es pot considerar com l’organització internacional de referència en l’àmbit de la Comptabilitat. Fundada el 1904, té la seu a Londres i opera en més de 170 països. Actualment compta amb més de 247.000 membres i 526.000 estudiants a tot el món, als quals ajuden a desenvolupar la seva carrera professional en àrees vinculades a la comptabilitat i les finances, així com també en altres afins com la direcció de projectes i el desenvolupament de negocis, entre d’altres. ACCA ofereix una acreditació professional de reconegut prestigi al mercat laboral internacional. Per obtenir l’acreditació s’han de superar uns exàmens que garanteixen els coneixements i requisits per treballar en l’àmbit de la comptabilitat i les finances a tot el món.

La col·laboració amb la Facultat d’Economia i Empresa de la URV va començar l’any 2019, quan es va aconseguir acreditar per primera vegada el grau en Finances i Comptabilitat i el grau en Administració i Direcció d’Empreses. Aquest curs s’ha aconseguit reacreditar els dos graus, i acreditar per primera vegada el grau en Economia. ACCA reconeix que el contingut del grau de FIC equival a haver superat nou dels tretze exàmens necessaris per a obtenir l’acreditació professional d’ACCA, havent aconseguit el màxim número d’exempcions que ha atorgat ACCA a Espanya. En el grau d’Administració i Direcció d’Empreses s’han obtingut quatre exempcions i en el grau d’Economia tres.

Luz Barreto amb estudiants que van participar a la Fira de l’Ocupació

Luz Barreto, ACCA Western & Central Europe’s Market Development Manager, va visitar la Facultat el 20 d’abril de 2023 per enfortir la cooperació entre les dues institucions i per presentar l’associació als estudiants dels últims cursos; també va participar a la Fira de l’Ocupació del campus Bellissens.

Per a la Facultat d’Economia i Empresa l’acreditació dels programes de grau per part d’ACCA és un reconeixement a la qualitat docent, reforça la internacionalització dels títols i suposa una gran oportunitat per als estudiants per desenvolupar una carrera professional en finances i comptabilitat a nivell internacional.

Luz Barreto en les sessions informatives sobre ACCA dirigides a estudiants d’últims cursos

Font: URV

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *