El proper 1 d’octubre, primera caminada organitzada pel Club Excursionista l’Aleixar

Diumenge 1 d’octubre, el Club Excursionista l’Aleixar organitza la seva primera caminada, en aquest cas a la Font del Llop.  

El recorregut sortirà de la Plaça de la Vila a les 8:15h, en direcció al Pi Gros, passarà per Vilaplana i pujarà a la Font del Llop, un dels llocs més emblemàtics i desconeguts del terme de l’Aleixar, on es pararà a esmorzar. 

La baixada serà per la pista que porta al Mas de l’Anguera i el GR fins el Coll de la Batalla. Un cop allí es baixarà pel Mas de Segimon i s’arribarà al poble pel Camí dels Masos.

A l’arribada es farà un vermut per a les persones participants acompanyat de música. Es preveu que l’activitat duri unes 4 hores.

Aquesta activitat té el suport de l’Ajuntament de l’Aleixar. 

Les inscripcions es poden fer a cealeixar@gmail.com o el mateix dia a les 8h. L’activitat és gratuïta per a socis i sòcies de l’entitat i té uns cost de 3€ pels no associats. El mateix dia de la caminada també s’accepten altes de noves persones associades (10€ adults, 5€ nens i nenes i 25€ quota familiar).

La distància total de la caminada són 14,4 quilòmetres amb un desnivell aproximat de 470m+. El Club Excursionista l’Aleixar valora l’excursió com de nivell mitjà de dificultat, per la distància proposada i pel desnivell. Però no ha de representar cap problema per a persones acostumades a caminar. 

Vine a explorar el terme de l’Aleixar acompanyat de la nostra comunitat i fent salut!

⚠ Recordeu que cal portar roba i calçat adequat, aigua i alguna cosa de menjar i, sobretot, sigueu molt puntuals!

Font: Ajuntament de l’Aleixar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *