Ercros s’adhereix a la Plataforma zero pèrdues de pellets de Tarragona

Plataforma Zero Pellets Tarragona. Joan Miquel Capdevila, al centre de la fila superior, durant l’acte de constitució de la Plataforma

Ercros s’ha adherit a la Plataforma zero pèrdues de pellets de Tarragona, una entitat liderada per la Generalitat de Catalunya, que neix, entre d’altres, amb l’objectiu de prevenir i vigilar les pèrdues i la presència de pellets al polígon industrial de Tarragona i al seu entorn natural: rius, rieres i, en última instància, platges i mar.

Joan Miquel Capdevila, director del complex industrial de Tarragona d’Ercros, ha estat l’encarregat de signar l’adhesió de l’empresa a aquesta plataforma.

Integren la plataforma la Generalitat de Catalunya, l’Autoritat Portuària i la Diputació de Tarragona, així com les empreses tarragonines que formen part del programa internacional OCS (Operation Clean Sweep) per a una gestió responsable del plàstic al llarg de tota la cadena de valor. També s’han adherit a la plataforma les organitzacions sectorials: Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), Plastics Europe i l’Associació Espanyola d’Industrials de Plàstics (ANAIP).

Ercros compta amb una llarga tradició de vigilància i gestió de les pèrdues de material plàstic durant els processos productius i logístics. Les seves fàbriques de Vila-seca II i Monzón estan adherides al programa OCS des del 2017; moment en què van implantar un sistema de gestió específic per assegurar que cap tipus de microplàstic pugui escapar de manera fortuïta de les seves instal·lacions productives i acabar contaminant l’entorn natural i el mar.

Font: Ercros

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *