La Diputació de Tarragona Destina 25.000 Euros a l’Ajuntament de Godall per Millorar les Instal·lacions Municipals

La Diputació de Tarragona ha anunciat una nova subvenció destinada a l’Ajuntament de Godall, en el marc del programa de subvencions als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i altres ens dependents de la demarcació de Tarragona. Aquesta subvenció, que ascendeix a 25.000,00 euros, té com a objectiu impulsar inversions en equipaments municipals culturals o d’interès ciutadà, en béns inventariables per a aquests equipaments i en elements patrimonials per a l’any 2022. L’Ajuntament de Godall ha destinat aquesta generosa subvenció al projecte «Adquisició de butaques per al centre de dia i construcció de la nova pista de pàdel,» que beneficiarà tota la comunitat local.

Aquesta inversió és un pas significatiu per millorar les instal·lacions municipals a Godall i promoure el benestar de la seva ciutadania. La subvenció, concedida amb el suport de la Diputació de Tarragona, ha tingut un impacte positiu en el desenvolupament d’aquestes dues importants actuacions per al municipi.

Butaques per al Centre de Dia

Una de les principals àrees beneficiades per aquesta subvenció és el Centre de Dia de Godall. Aquest centre és una peça fonamental per atendre les necessitats de la població local, especialment de la gent gran. La subvenció ha permès l’adquisició de noves butaques ergonòmiques, proporcionant un entorn més còmode i segur per als usuaris del centre. Aquestes butaques no només milloraran la qualitat de vida dels residents de la tercera edat sinó que també afavoriran la seva salut física i emocional.

El Centre de Dia de Godall ofereix una àmplia gamma de serveis, incloent activitats recreatives i terapèutiques, així com assistència mèdica i social. Amb les noves butaques, es millorarà significativament l’experiència dels usuaris i es fomentarà una atmosfera càlida i acollidora per a tots els residents.

Nova Pista de Pàdel

L’altra part d’aquest projecte finançat per la Diputació de Tarragona és la construcció d’una nova pista de pàdel a Godall. El pàdel és un esport en creixement que gaudeix de gran popularitat a tot el territori català, i aquesta nova instal·lació serà una incorporació benvinguda a la comunitat.

La nova pista de pàdel proporcionarà als residents de Godall un lloc on gaudir de l’esport i fomentar un estil de vida actiu i saludable. A més, aquesta instal·lació podria convertir-se en un punt de reunió per als esdeveniments esportius locals i tornejos, contribuint a la cohesió de la comunitat.

L’Impacte Positiu de la Subvenció

La concessió de 25.000,00 euros per part de la Diputació de Tarragona és un exemple de com les administracions públiques poden col·laborar amb els ajuntaments per millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans. L’Ajuntament de Godall ha destacat la importància d’aquesta subvenció i com ajudarà a fer realitat els seus projectes per a la comunitat.

A més, aquesta inversió té un impacte econòmic indirecte positiu, ja que la millora de les instal·lacions i la promoció de l’esport poden atreure nous residents i visitants a la localitat. Això pot tenir un efecte beneficiós en la dinàmica econòmica local, com ara la creació de llocs de treball relacionats amb l’esport i el turisme.

Conclusió

La subvenció de 25.000,00 euros atorgada per la Diputació de Tarragona a l’Ajuntament de Godall és una notícia positiva per a la comunitat local. Aquesta inversió millorarà les instal·lacions del Centre de Dia i afegirà una nova pista de pàdel a la localitat, beneficiant els residents de totes les edats i promocionant un estil de vida actiu i saludable.

És un exemple de com les administracions públiques poden col·laborar per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i promoure el desenvolupament de les comunitats locals. Amb l’ajuda de subvencions com aquesta, els ajuntaments poden dur a terme projectes importants que tenen un impacte positiu a llarg termini en les seves comunitats.

Font: Ajuntament de Godall

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *