La URV es proposa millorar el clima laboral

Millorar l’ambient de treball i la satisfacció laboral del personal tècnic, de gestió i d’administració i serveis són els objectius finals d’un procés que s’inicia avui a la URV amb el llençament d’una enquesta sobre el clima laboral. És el primer qüestionari d’aquestes característiques que es fa a la Universitat, que aborda diferents aspectes relacionats amb la motivació, l’ambient de treball, la comunicació, la cultura organitzativa, les condicions de treball, la formació i el lideratge, entre d’altres qüestions.

Les respostes del personal de la URV s’analitzaran per determinar quina és la percepció del clima laboral i identificar els punts forts i les àrees de millora. Els resultats es compartiran amb el personal i s’obrirà un debat amb els agents implicats per establir les mesures que es duran a terme per millorar el clima i la satisfacció laboral.

El qüestionari, que consta de 44 preguntes i es pot completar en 10 minuts, garanteix l’anonimat i la confidencialitat de la informació que proporcionin els treballadors i treballadores. Estarà obert fins al 20 d’octubre a l’intranet, on també s’hi pot trobar la informació més detallada sobre les fases posteriors a la recollida de respostes.

Font: URV

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *