L’Ajuntament de Tarragona obre la convocatòria 2023 de subvencions per a activitats i promoció esportiva local

Avui, dijous 28 de setembre, s’ha publicat al BOPT la convocatòria de subvencions a activitats i la promoció esportiva local de 2023 que treu l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Esports amb l’objectiu de premiar els resultats obtinguts i les activitats esportives dutes a terme durant l’any 2022. En total, es destina la mateixa quantia que l’any 2022, 189.800 € i, per tant, es manté l’increment del 13% de la partida que es va a du a terme fa dos anys com a resposta a la situació excepcional que va generar la pandèmia de la Covid-19.

Les subvencions consten de quatre convocatòries:

  • Les adreçades a les entitats esportives tarragonines (150.800 €).
  • Les dels centres educatius i AMPAs (10.000 €)
  • Les que poden sol·licitar els esportistes individuals (17.000 €)
  • Les que poden demanar els esportistes amb diversitat funcional (12.000 €).

“Aquestes subvencions formen part del conjunt d’actuacions que es duen a terme des de Tarragona Esports per fomentar el teixit associatiu esportiu de la ciutat, promocionar l’activitat esportiva en els centres escolars i la comunitat educativa; i continuar donant tot el nostre suport als esportistes de la ciutat”, ha manifestat el conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez.

Les sol·licituds de les quatre convocatòries es poden presentar, a partir d’avui, electrònicament mitjançant el tràmit específic que consta a la Seu Electrònica Municipal. A més, tant els esportistes individuals com els esportistes amb diversitat funcional, poden presentar les sol·licituds a les oficines de l’OMAC de l’Ajuntament de Tarragona. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el pròxim 21 d’octubre.

Des de Tarragona Esports, a través de l’Oficina d’Atenció als Clubs, s’ofereix un servei d’assistència i d’assessorament per dur a terme la sol·licitud. Per tal d’accedir a aquest servei cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 977296249 o enviant un correu electrònic al mail esports@tarragona.cat.

Consulteu més informació i presenteu la sol·licitud a la Seu Electrònica municipal.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *