L’Aleixar Pàdel Club reprèn el campionat amb victòries i celebra amb èxit el Torneig Solidari

El pàdel ha pres protagonisme aquest cap de setmana a l’Aleixar ja que ha continuat la competició regular i s’ha celebrat el torneig solidari per recaptar fons per al projecte Lliga’t a la vida i per a la Lliga contra el Càncer. 

Pel que fa a la competició, els dos equips de l’Aleixar Pàdel Club, el masculí A i el femení han reprès el campionat guanyant 2-1 en les seves respectives competicions. El Masculí B, per la seva part, ha començat aquesta primera jornada descansant. 

Pel que fa al Torneig Solidari, organitzat conjuntament per l’Aleixar Pàdel Club i per la Lliga contra el Càncer, hi han participat 42 persones. 

El torneig no era competitiu ja que l’objectiu era que tothom, independentment del seu nivell, passés una bona estona. 

Al torneig s’hi va inscriure tant gent de l’Aleixar com de Riudoms, Reus, Alforja… i de nivells ben diferents. 

A més de practicants habituals de pàdel, com per exemple alguns dels membres de tres dels equips federats de l’Aleixar, també hi havia gent que agafava una raqueta per primer cop i altres persones que hi van anar per mirar i col·laborar en l’organització del torneig. 

Durant la matinal, la delegada a l’Aleixar de la Lliga contra el Càncer i regidora Mariona Solà, i Jordi Mariné, en representació dels quatre equips que participen al projecte Lliga’t a la Vida, van prendre la paraula per agrair a tothom la seva assistència i col·laboració i per donar més detalls del Lliga’t a la Vida. 

A més, la delegació aleixarenca de la Lliga contra el Càncer va muntar una parada per a la venda de productes relacionats amb aquesta entitat. 

El torneig va obtenir un benefici de 308,20 euros, quantitat que es destinarà a Lliga’t a la Vida i als quatre equips que hi participen. 

D’altra banda, diumenge, els equips de caminadors que participaran al Lliga’t a la Vida van fer una sortida al Salt amb un recorregut, a bon ritme, d’uns 10 quilòmetres i com a part de l’entrenament previ.      

Font: Ajuntament de l’Aleixar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *