L’Associació de Concerts de Reus presenta la nova temporada 2023-2024

L’Associació de Concerts de Reus ha donat a conèixer avui dijous al teatre Fortuny la seva temporada de concerts per a l’any 2023-2024. L’acte de presentació ha comptat amb la presència del regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens; el president de l’entitat, Joan Sas i el director artístic Marc Moncusí.

El president de l’Associació de Concerts de Reus ha destacat, en la seva intervenció, la importància de la música en la cultura de la ciutat de Reus i ha anunciat el nou disseny del programa de mà que ha suposat també una renovació de la imatge de l’entitat per apropar-la als nous temps. El director artístic i vicepresident de l’entitat ha ofert un tastet de les diferents actuacions que es podran veure en aquesta temporada, que promet ser rica en diversitat musical i emocions.

Una de les principals novetats d’aquesta temporada és el cicle LiricOpera!, una iniciativa que té com a objectiu apropar l’òpera a la ciutadania de Reus. Aquest cicle inclourà actuacions d’artistes lírics de renom i espectacles que transportaran als espectadors a l’apassionant món de l’òpera. Serà una oportunitat única per gaudir de la grandesa de l’art líric a Reus.

El regidor de Cultura i Política Lingüística ha elogiat l’entitat per la seva dedicació a l’art i la música durant els més de cent anys de vida, i ha reafirmat el suport de l’Ajuntament de Reus a aquesta iniciativa cultural que enriquirà la vida musical de la ciutat.

L’Associació de Concerts de Reus convida a tothom a participar activament en aquesta temporada de concerts i a viure l’experiència única que ofereixen les interpretacions musicals de primer nivell. El calendari de concerts i més detalls es poden trobar a la pàgina web i les xarxes socials de l’entitat.

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *