L’OCIC Alt Camp participa en la programació de tardor del Centre Cívic de Valls

L’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor (OCIC) de l’Alt Camp, realitza dues xerrades/tallers dins les activitats programades pel Centre Cívic de Valls d’aquesta tardor.

«Estafes Mòbils i Internet» serà la primera xerrada amb la participació de l’OCIC i es realitzarà el dimecres 4 d’octubre a les 18h. L’activitat anirà a càrrec de Ruben Rois, podcaster, escriptor, divulgador i terapeuta que juntament amb la tècnica de l’OCIC, explicaran com funcionen les estafes d’avui dia, en quins formats arriben, com es poden detectar i com ens en podem protegir.

El dijous 5 d’octubre a les 18h, i el dijous 19 d’octubre a les 10:30h, es realitzarà el taller «Eficiència Energètica» que anirà a càrrec de la Cooperativa Combinats i la tècnica de l’OCIC de l’Alt Camp. L’objectiu d’aquest taller és donar resposta al funcionament de les tres fonts d’energia que arriben al nostre domicili: aigua, gas i electricitat, fent una breu pinzellada al funcionament del mercat de les telecomunicacions (telefonia i internet). Coneixerem el mercat elèctric i com funciona la factura elèctrica. També es tractaran casos pràctics reals i consells d’eficiència energètica.

Les xerrades i tallers són gratuïts, però cal inscripció prèvia a través del telèfon 977609849, per WhatsApp al 630475980 o per correu electrònic a centrecivic@valls.cat.

Font: Consell Comarcal de l’Alt Camp

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *