Lucas Saied i Judith Mirete guanyen el Triatló Cross La Pineda Platja

Gairebé 150 participants van creuar la línia d’arribada en una fantàstica jornada esportiva a la Pineda

El diumenge 24 de setembre va disputar-se la disetena edició del Triatló de la Pineda Platja. La prova va aplegar la modalitat individual i per relleus.

Lucas Saied va ser el campió amb un temps de 55 minuts i 59 segons. En la categoria femenina Judith Mirete va completar la prova en 1 hora i 14 minuts revalidant el títol. Els van acompanyar al pòdium Germa Barroso i Arnau Bellapart al masculí i Maribel Gabas i Elisabet Puig al femení. Per relleus masculins l’equip FML Triatlón va ser qui va endur-se la victòria, en femení les noies del CERV Runners Vila-seca, mentre que al mixta l’equip format pel Xavier i la Núria va liderar la prova.

La jornada va disputar-se entre un gran ambient, cal destacar que Saied no va alçar-se fins a la primera posició a falta de pocs metres de la meta, en canvi, Judit Mirete va mostrar el seu coneixement i experiència en el recorregut dominant des del primer moment la competició.

La cursa va realitzar-se en unes condicions meteorològiques òptimes entre el passeig marítim i la Torre d’en Dolça. Els triatletes van gaudir de l’entorn i de la gastronomia de la localitat, molts d’ells acompanyats de les seves famílies al llarg del cap de setmana.

La cursa va ser organitzada per la Secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural de Vila-seca, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca i la producció tècnica de Naturetime Events.

(Fotografia de Lucas Saied, campió masculí 2023. Autor: Adictos al Zoom)

Font: Ajuntament de Vila-seca

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *