Sessió inaugural del curs escolar 2023-2024

Aquest dimecres a la tarda ha tingut lloc l’acte inaugural del curs escolar. S’ha celebrat al Parc de la Ciutat i  ha comptat amb la participació de l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, i el conseller d’Educació, Berni Álvarez. Enguany, l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) ha apostat perquè l’epicentre de l’acte hagi estat la contribució de les arts en l’educació. Per aquest motiu, la sessió ha comptat amb les intervencions de la pedagoga musical, Ester Bonal, el responsable del projecte Basket Beat, Josep Maria Aragay; i el director de l’Escola Municipal de Música de Tarragona, Alexis Lanza.

Durant la sessió, que també ha comptat amb el Cap de l’àrea per a la coordinació i la planificació escolar dels Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Diego Cañavate; s’ha gaudit de les actuacions musicals d’alumnes de l’Escola Municipal de Música de Tarragona i del projecte Basket Beat.

“Tarragona és Ciutat Educadora, fet que implica posar a disposició de l’educació tot el capital social, cultural i productiu de la ciutat”, ha manifestat Viñuales, qui ha presidit i obert  l’acte. “Si alguna cosa pot posar fi a les desigualtats de la societat, aquesta és l’educació i les arts cada vegada tenen un paper més rellevant en aquesta qüestió», ha subratllat Viñuales, que ha donat les gràcies «a totes les persones que formen part de la comunitat educativa i que fan avançar educativament la ciutat». «L’educació és una autèntica eina transformadora», ha conclòs.

Per la seva banda, Álvarez ha remarcat «l’aposta decidida de l’IMET per la inclusió de l’art en l’àmbit educatiu» i ha agraït «la feina de tota la comunitat educativa» recordant que «l’IMET està, sempre, a la vostra disposició». «Estem segurs que la barreja de talent i treball faran que aquest 2023-2024 sigui un gran curs escolar», ha subratllat el conseller d’Educació.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *