S’ha Arranjat el Camí del Racó del Marfull a la Porrassa de l’Hospitalet de l’Infant

Durant aquest mes de setembre, s’han dut a terme importants obres de millora en el camí del Racó del Marfull a la Porrassa, situat al municipi de l’Hospitalet de l’Infant. Aquest camí, que s’havia deteriorat significativament amb el pas del temps, representa una via fonamental de comunicació que discorre paral·lela a les conegudes autopistes AP7 i A7. A més a més de ser un enllaç essencial per a la comunitat local, també esdevé crucial en situacions d’emergència, com ara l’extinció d’incendis forestals o l’evacuació de la població en cas de risc nuclear. Així doncs, és important destacar que aquesta via es troba inclosa en el marc del Pla PENTA.

Les obres de millora realitzades han abastat una longitud total de 905,5 metres i tenien com a principal objectiu assegurar una circulació segura i eficient per als vehicles que la utilitzen. Les àrees més afectades i amb major pendència, on l’asfalt es trobava en condicions més precàries, han estat objecte d’una intervenció prioritària. També s’han solucionat els problemes d’acumulació d’aigua en aquests trams, especialment quan es produïen pluges torrencials.

L’empresa encarregada de realitzar aquestes importants obres ha estat Catalana d’Infraestructures S.A., la qual va ser adjudicada pel municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant durant el mes de març. El cost total d’aquest projecte d’arranjament de la via va ascendir a 92.100 euros. És important ressaltar que per a finançar aquestes millores, l’Ajuntament va comptar amb una generosa subvenció de la Diputació de Tarragona, que va cobrir el 80% de les despeses.

La millora del Camí del Racó del Marfull a la Porrassa no només representa una gran notícia per als habitants de l’Hospitalet de l’Infant, sinó també per a tota la comunitat que utilitza aquesta via com a nexe d’unió entre diferents punts rurals del municipi. La seva importància en situacions d’emergència és innegable, ja que la resposta ràpida i segura davant de situacions crítiques com els incendis forestals o els riscs nuclears és fonamental per a la seguretat de la població.

Aquestes obres de millora no només han estat benvingudes per la comunitat local, sinó que també tenen un impacte positiu en la connectivitat de la regió. Amb el camí arreglat i en bones condicions, es millora la mobilitat i l’accessibilitat per a tots els usuaris, incloent-hi els conductors de vehicles privats, transports públics i serveis d’emergència.

La inversió de la Diputació de Tarragona és un clar exemple de com les administracions públiques poden col·laborar per millorar les infraestructures bàsiques de les nostres comunitats. L’ajuda proporcionada ha estat essencial per a la realització d’aquest projecte i per garantir que el Camí del Racó del Marfull a la Porrassa sigui ara un pas segur i fiable per a tothom que el necessiti.

Aquesta actuació no només beneficia a la comunitat local, sinó que també contribueix al desenvolupament econòmic i social de la regió en conjunt. Un camí en bones condicions facilita el transport de productes agrícoles i altres mercaderies locals, estimulant així l’activitat econòmica i el creixement de la zona. Així, aquesta inversió no només representa un benefici immediat per als residents, sinó també una inversió en el futur i el creixement sostenible de la comarca.

Cal agrair l’esforç i la coordinació de totes les parts involucrades en aquest projecte, des de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant fins a l’empresa Catalana d’Infraestructures S.A. i la Diputació de Tarragona. La seva col·laboració ha donat lloc a una millora significativa de la infraestructura viària que beneficiarà a tothom durant molts anys.

En resum, la finalització de les obres al Camí del Racó del Marfull a la Porrassa és una excel·lent notícia per a la comunitat local i tots aquells que utilitzen aquesta via important de comunicació. Les millores realitzades no només asseguren una circulació segura sinó també contribueixen al desenvolupament econòmic i social de la regió. Aquest projecte és un exemple de com les inversions en infraestructures poden tenir un impacte positiu durador en les nostres comunitats i en el futur de la nostra regió.

Font: Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *