Subvenció Atorgada per la «Reparació C. Berenguer IV amb problemes d’enfonsament» Segons Convocatòria d’Ajuts Excepcionals per a l’Anualitat 2022

La Diputació de Tarragona ha anunciat recentment l’atorgament d’una subvenció de 16.659,22€ destinada a la realització de l’actuació de «Reparació del C. Berenguer IV amb problemes d’enfonsament». Aquesta ajuda financera es va concedir en el marc de la convocatòria d’ajuts excepcionals per a l’anualitat 2022, i representa un pas significatiu cap a la millora i conservació del patrimoni històric de la ciutat.

El Carrer Berenguer IV ha experimentat problemes d’enfonsament que han preocupat a les autoritats locals. Aquesta subvenció permetrà portar a terme les reparacions necessàries per garantir la seguretat i la integritat d’aquesta emblemàtica via pública.

La inversió de 16.659,22€ serà destinada principalment a la realització d’obres de consolidació i reparació de l’estructura del carrer. Això inclourà la inspecció detallada de la infraestructura, la reparació de possibles danys, i l’aplicació de mesures preventives per evitar futurs enfonsaments. Aquesta actuació té com a objectiu protegir i preservar la rica herència històrica de la ciutat.

L’atorgament d’aquesta subvenció reflecteix el compromís de la Diputació de Tarragona amb la conservació del patrimoni històric i cultural de la comarca. El Carrer Berenguer IV és una part integral de la història de la ciutat i un exemple de l’arquitectura que ha resistit el pas del temps. La seva restauració és una prioritat per a les autoritats locals, i aquesta subvenció és un pas ferm en aquesta direcció.

A més de les reparacions físiques, l’actuació també inclourà l’ús de materials de construcció de qualitat i sostenibles, amb l’objectiu de garantir la durabilitat a llarg termini de les obres realitzades. Això significa que no només es protegirà el carrer Berenguer IV en el present, sinó que es garantirà la seva integritat per a les futures generacions.

Aquest projecte de restauració també tindrà un impacte positiu en l’economia local, ja que requerirà la contractació de professionals de la construcció i la compra de materials a empreses de la zona. Això contribuirà a estimular l’activitat econòmica i a generar llocs de treball a la comunitat.

La convocatòria d’ajuts excepcionals per a l’anualitat 2022, mitjançant la qual s’ha concedit aquesta subvenció, té com a objectiu abordar les necessitats més urgents i excepcionals de la comarca de Tarragona. Aquests ajuts estan dissenyats per donar suport a projectes que tinguin un impacte positiu en la qualitat de vida dels seus habitants i en la preservació del seu llegat històric i cultural.

La Diputació de Tarragona ha estat treballant activament en la identificació de les àrees i projectes que necessiten suport financer addicional, i la reparació del Carrer Berenguer IV ha estat una prioritat clara en aquest sentit. Amb aquesta subvenció, es posa en marxa una iniciativa que beneficiarà a tota la comunitat, reforçant al mateix temps el compromís de les autoritats amb la història i la identitat de la ciutat.

Aquesta notícia és una excel·lent mostra de com les inversions en la preservació del patrimoni històric poden tenir un impacte positiu en les nostres comunitats. La protecció del Carrer Berenguer IV no només ens connecta amb el nostre passat, sinó que també assegura que aquest llegat perduri per a les generacions futures.

En resum, la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per a la reparació del Carrer Berenguer IV amb problemes d’enfonsament és una notícia positiva per a la ciutat i la comarca. Aquesta inversió no només protegirà una part important del nostre patrimoni històric, sinó que també generarà oportunitats econòmiques locals i demostra el compromís de les autoritats amb la conservació del nostre llegat cultural. Esperem veure aquesta obra avançar i gaudir del Carrer Berenguer IV en tota la seva glòria restaurada.

Font: Ajuntament d’Horta de Sant Joan

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *